Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Θεσσαλονίκη: Ακροάσεις για ηθοποιούς και χορευτές

Στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης

Το Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης θα παρουσιάσει την χειμερινή περίοδο 2018-2019 το έργο «Ιζαντόρα Ντακ» της Στέλλας Μιχαηλίδου, που απευθύνεται σε παιδιά. Την σκηνοθεσία θα κάνει η συγγραφέας και τη μουσική ο Κώστας Βόμβολος.

Για τις ανάγκες της παραγωγής ο ΟΜΜΘ, αναζητά άνδρες και γυναίκες επαγγελματίες ηθοποιούς σκηνικής ηλικίας 15-40 ετών με ικανότητα στο τραγούδι και τον χορό. Στην ακρόαση θα κληθούν οι υποψήφιοι που θα επιλεγούν με βάση το βιογραφικό τους σημείωμα.

Όσοι κληθούν θα πρέπει να έχουν ετοιμάσει ένα τραγούδι, έναν μονόλογο της επιλογής τους και, αν έχουν την δυνατότητα, μια σύντομη χορογραφία.

 Επίσης, αναζητά χορεύτριες με γνώσεις μπαλέτου και pointe, καθώς και έναν χορευτή με ικανότητα στα ακροβατικά.

Οι υποψήφιοι χορευτές θα πρέπει να έχουν προετοιμάσει μία (1) variation κλασικού ρεπερτορίου και ένα (1) solo σύγχρονου χορού της επιλογής τους προς παρουσίαση, εφόσον τους ζητηθούν. Οι υποψήφιοι θα πρέπει να έχουν μαζί τους τη μουσική για τα soli τους σε CD.

Οι ενδιαφερόμενοι παρακαλούνται να στείλουν ηλεκτρονικά το βιογραφικό τους και δυο πρόσφατες φωτογραφίες (μια ολόσωμη και μια κοντινή) από Δευτέρα 11/6/18 μέχρι και Τρίτη 19/6/18  στη διεύθυνση: [email protected], με την ένδειξη στο θέμα του email «ΑΚΡΟΑΣΗ- ΙΖΑΝΤΟΡΑ ΝΤΑΚ». Η  ενημέρωση των υποψηφίων  στην ακρόαση θα γίνει αποκλειστικά μέσω email.

Όλοι οι ενδιαφερόμενοι που θα καταθέσουν το βιογραφικό τους εντός προθεσμίας θα ειδοποιηθούν μέσω email για το αν θα συμμετάσχουν ή όχι στην ακρόαση που θα πραγματοποιηθεί από Παρασκευή 22/6/18 μέχρι και  Σάββατο 23/6/18 στην Αίθουσα δοκιμών του ΟΜΜΘ (5ος όροφος).

Οι υποψήφιοι που θα κληθούν στην ακρόαση θα πρέπει να έχουν μαζί τους τυπωμένο το βιογραφικό τους σημείωμα και δυο φωτογραφίες (μια ολόσωμη και μια κοντινή). Επίσης θα πρέπει να φορούν άνετα ρούχα και παπούτσια.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ