Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Θεσσαλονίκη: Αναβολές και ακυρώσεις εκδηλώσεων λόγω κακοκαιρίας

Άνω -κάτω λόγω καιρού

Επιμέλεια: ΛΕΜΟΝΙΑ ΒΑΣΒΑΝΗ

Η παρουσίαση του βιβλίου "Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΕΥΡΩΠΗ" που ήταν προγραμματισμένη σήμερα στις 19:00, στο βιβλιοπωλείο Public (Τσιμισκή 24, Θεσσαλονίκη), ΑΚΥΡΩΝΕΤΑΙ λόγω των προβλημάτων που δημιούργησε στον χώρο η έντονη βροχόπτωση των τελευταίων ωρών.

Αναβολή εγκαινίων στην Πινακοθήκη ΕΜΣ

Λόγω των έκτακτων καιρικών συνθηκών, αναβάλλονται τα εγκαίνια της έκθεσης «Αρχιτεκτονική Κληρονομιά στη Μακεδονία και τη Θράκη, Το έργο του Τμήματος Παραδοσιακών Οικισμών & Διατηρητέων Κτιρίων 1986-2018» που ήταν προγραμματισμένα για σήμερα.

Η νέα ημερομηνία των εγκαινίων είναι τη Δευτέρα 14 Μαΐου, ώρα 8 μ.μ. και θα γίνουν στον ίδιο χώρο, την Πινακοθήκη της Εταιρίας Μακεδονικών Σπουδών, Νικολάου Γερμανού 1, Θεσσαλονίκη.

Ακύρωση συναυλίας

Η σημερινή συναυλία των καθηγητών του Αlabama University Dr. Jonathan Whitaker και Dr. Jeremy Crawford για τρομπόνι και τούμπα - προγραμματισμένη για τις 9 μ.μ. - ΑΚΥΡΩΝΕΤΑΙ, διότι ο συναυλιακός χώρος της αίθουσας δοκιμών ΚΟΘ «Σόλων Μιχαηλίδης» (πρώην Παλλάς) έχει πλημμυρίσει λόγω της ισχυρής βροχόπτωσης.

Αλλαγές χώρων στο SKG Bridges

Σημειώστε πως αλλαγές υπάρχουν και στο πρόγραμμα των υπαίθριων εκδηλώσεων του φεστιβάλ SKG Bridges.

Για σήμερα συγκεκριμένα η προβολή του Μουσείου Φωτογραφίας μετά το Firebird που ήταν προγραμματισμένη για τις 21.45 στον υπαίθριο χώρο του Μεγάρου Μουσικής μεταφέρεται στην αίθουσα Φίλων Μουσικής του ΜΜΘ, ενώ το πάρτι του Kapani Project στις 19.00 που ήταν να γίνει στον πεζόδρομο της Αγίας Σοφίας μεταφέρται στον Πολυχώρο WE.

Τέλος ακυρώνονται οι υπαίθριες εκδηλώσεις που είχαν προγραμματιστεί στην Νεάπολη.

Αναβολή στο λακρός

Λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών που αναμένονται αύριο Παρασκευή, το 1ο Κύπελλο Lacrosse μετατίθεται για την Τρίτη 15 Μαΐου 2018.

Το Κολλέγιο Ανατόλια διοργανώνει για πρώτη φορά στην Ελλάδα σχολικούς αγώνες lacrosse (λακρός), ενός εξαιρετικά δημοφιλούς αθλήματος που παίζεται από χιλιάδες αθλητές στις ΗΠΑ. Οι αγώνες θα γίνουν στο γήπεδο ποδοσφαίρου (Alumni Soccer Field) του Κολλεγίου Ανατόλια την Τρίτη 15 Μαΐου 2018 και αρχίζουν στις 10 το πρωί. Στους αγώνες συμμετέχουν το 2ο ΓΕΛ Πολίχνης, το 1ο ΓΕΛ Πυλαίας και το Κολλέγιο Ανατόλια.

Το Σάββατο 12 Μαΐου 2018, από τις 10 πμ. έως τη 1 μ.μ. το ACT διοργανώνει ανοιχτό και δωρεάν προπονητικό σεμινάριο για προπονητές, αθλητές και φίλους του αθλήματος. Στο σεμινάριο θα διδάξει η Stephy Samaras, προπονήτρια lacrosse στις ΗΠΑ.

Σε περίπτωση βροχής, το σεμινάριο θα διεξαχθεί στο ACT.

Για περισσότερες πληροφορίες:: 2310 398228, 6937 338357 (Στεπάν Παρτεμιάν)

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ