Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

#SKG Bridges Festival: Ένα πάρτι πολιτισμού στη Θεσσαλονίκη!

Μουσική, σινεμά, θέατρο, χορός, φωτογραφία και performance δίνουν ραντεβού στην πόλη μας

Το μεγαλύτερο φεστιβάλ πολιτισμού για νέους έρχεται στη Θεσσαλονίκη με άρωμα… ευρωπαϊκού Νότου! Μουσική, σινεμά, θέατρο, χορός, φωτογραφία και performance δίνουν ραντεβού στο #SKG Bridges Uprising Arts & Culture Festival, που διοργανώνεται με πρωτοβουλία του Γραφείου Κοινωνικών Πολιτικών της Γενικής Γραμματείας Πρωθυπουργού, σε συνεργασία με το Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού, από τις 9 έως τις 13 Μαΐου 2018.

Στο πλαίσιο της ανάγκης των νέων ανθρώπων για δημιουργία και έκφραση, πραγματοποιείται μια πλούσια σειρά πολιτιστικών εκδηλώσεων και γεγονότων στον δημόσιο χώρο της Θεσσαλονίκης, όπου οι τέχνες συναντιούνται μεταξύ τους. Στόχος είναι η σύμπραξη φορέων, δημιουργικών ομάδων και πρωτοβουλιών της πόλης και η συμμετοχή καλλιτεχνών από χώρες του ευρωπαϊκού Νότου, που θέλουν να δημιουργήσουν, να ακυρώσουν τα σύνορα, να συναντηθούν και να παράξουν νέες συνθέσεις.

Το #SKG Bridges Festival υλοποιείται με τη σύμπραξη όλων των κρατικών πολιτιστικών φορέων της πόλης, καθώς και δημιουργικών ομάδων, ενώ όλες οι δράσεις είναι δωρεάν και ανοιχτές στο κοινό.

Το μεγαλύτερο πάρτι πολιτισμού τον Μάιο στους δρόμους της Θεσσαλονίκης!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ