Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Θεσσαλονίκη: Breakin’ Mozart στο Μέγαρο Μουσικής

Breakdance υπό τους ήχους κλασσικής μουσικής

 Το «Breakin’ Mozart» θα φιλοξενηθεί την Παρασκευή 30 Ιουνίου στις 21.00 στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης.

Η ομάδα χορευτών DDC, νικήτρια του παγκόσμιου πρωταθλήματος breakdance, χορεύει υπό τον ήχο των κλασσικών αριστουργημάτων του Μότσαρτ, σε ένα σώου μοναδικό στο είδος του, που έχει γίνει sold out όπου και αν έχει παιχτεί στην Ευρώπη.

Στην παράσταση, που αποτελεί πρωτότυπη ιδέα του βραβευμένου με  Echo σκηνοθέτη Christoph Hagel, ενώνουν τις δυνάμεις τους η πιανίστα Naoko Fukumoto και η σοπράνο Darlene Ann Dobisch.

Στην παράσταση οι χορευτές εκτελούν χαρακτηριστικές κινήσεις Urban Dance  με τέλειο συγχρονισμό, συνδυάζοντας μουσική, χορό και ακροβατικά σε πολύ υψηλό επίπεδο.

Τα έργα του Μότσαρτ ακούγονται στην παράσταση πρωτότυπα, παιγμένα ζωντανά στο πιάνο από την πιανίστα Naoko Fukumoto αλλά και σε ορχηστρικές εκδοχές με μοντέρνες hip-hop διασκευές και δυνατά techno beats.

Είσοδος: 26, 22, 20, 18, 14 και 12 ευρώ. Προπώληση : Εκδοτήρια   Μεγάρου Μουσικής  (τηλ. 2310 895 938), Εκδοτήρια Μεγάρου Μουσικής Πλατεία Αριστοτέλους, Τηλεφωνικές παραγγελίες στο 210 7234567, Ηλεκτρονικά στο www.ticketservices.gr και σε όλα τα καταστήματα PUBLIC.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Παίρνουν διαζύγιο Πρίγκιπας Νικόλαος και Πριγκίπισσα Τατιάνα 14 χρόνια μετά
«Θα συνεχίσουν να ζουν και να δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα» - Τι αναφέρει η ανακοίνωση του γραφείου της οικογένειας
Παίρνουν διαζύγιο Πρίγκιπας Νικόλαος και Πριγκίπισσα Τατιάνα 14 χρόνια μετά