Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Γ. Ντάισελμπλουμ: «Κομβικό σημείο το θέμα της εμπιστοσύνης»

Το ταμείο των 50 δισ., θα συσταθεί στην Ελλάδα είπε ο επικεφαλής του Eurogroup

«Κομβικό σημείο ήταν το θέμα της εμπιστοσύνης», είπε ο επικεφαλής του Eurogroup, Γ. Ντάισελμπλουμ, μιλώντας στη συνέντευξη Τύπου μετά το τέλος της Συνόδου Κορυφής. Ο κ. Ντάισελμπλουμ είπε ότι «εργαστήκαμε και σε πολλά κομβικά σημεία» και τόνισε ότι την Τρίτη και την Τετάρτη θα πρέπει να ψηφιστούν τα προαπαιτούμενα από την ελληνική Βουλή.

«Θα υπάρξουν ψηφοφορίες σε άλλα κοινοβούλια και μετά θα ξεκινήσει η διαδικασία για να αρχίσουν οι επίσημες διαπραγματεύσεις» δήλωσε, υπογραμμίζοντας ότι τις επόμενες ημέρες τα φώτα θα στραφούν στο ελληνικό κοινοβούλιο.

Ο Ντάισελμπλουμ είπε ότι το θέμα της χρηματοδότησης-γέφυρα θα τεθεί επί τάπητος στο Eurogroup. Τέλος, σε ό,τι έχει να κάνει με το το ταμείο των 50 δισ., είπε ότι αυτό θα συσταθεί στην Ελλάδα και με περιουσιακά στοιχεία τα οποία θα επιλέξει ένα συμβούλιο διακυβέρνησης.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Απαγόρευση κυκλοφορίας το βράδυ σε παιδιά κάτω των 13 σε πόλη στη Γαλλία
Κάθε ανήλικος ηλικίας κάτω των 13 ετών δεν θα μπορεί, χωρίς να συνοδεύεται από έναν ενήλικο, να κυκλοφορεί από τις 23.00 έως τις 06.00 σε δημόσιους...
Απαγόρευση κυκλοφορίας το βράδυ σε παιδιά κάτω των 13 σε πόλη στη Γαλλία
Η επικίνδυνη ασθένεια που απειλεί όσους ξεχνούν να βουρτσίζουν τα δόντια τους
Ένας καθηγητής του Χάρβαρντ μιλά για τον κίνδυνο σοβαρών ασθενειών που διατρέχουν όσοι αμελούν τη στοματική τους υγιεινή
Η επικίνδυνη ασθένεια που απειλεί όσους ξεχνούν να βουρτσίζουν τα δόντια τους