Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Θεοδωράκης: Το Ποτάμι θα είναι παρών ως αυτόνομη δύναμη

Το κόμμα «δεν στηρίζει την συγκεκριμένη κυβερνητική πλειοψηφία», είπε ...

Την απόφαση ότι «Το Ποτάμι θα είναι παρών στις επόμενες εκλογικές αναμετρήσεις ως αυτόνομη δύναμη» και πως το κόμμα του «δεν στηρίζει την συγκεκριμένη κυβερνητική πλειοψηφία που υπάρχει στην χώρα», ανακοίνωσε ο Σταύρος Θεοδωράκης από την Λάρισα στα πλαίσια εκδήλωσης που διοργανώθηκε από την τοπική οργάνωση του κόμματος.

Μεταξύ άλλων, ο κ. Θεοδωράκης μιλώντας για την στάση του Ποταμιού όταν θα έρθει για ψήφιση στην ελληνική βουλή η Συμφωνία των Πρεσπών, σημείωσε χαρακτηριστικά ότι «στηρίζουμε την πατρίδα, αλλά δεν στηρίζουμε τους ΣΥΡΙΖΑ –ΑΝΕΛ», ενώ εκτίμησε ότι η συμφωνία με την ΠΓΔΜ δεν θα οδηγήσει την χώρα σε πρόωρες εκλογές. «Το τελευταίο σφιχταγκάλιασμα του κ. Τσίπρα με τον κ. Καμμένο δείχνει πως είναι αποφασισμένοι να πάνε μαζί τουλάχιστον μέχρι τον Μάιο που είναι οι ευρωεκλογές» τόνισε.

Μιλώντας για τις τελευταίες εξελίξεις σχετικά την διαχείριση των «μυστικών κονδυλίων» των υπουργείων, ο επικεφαλής του Ποταμιού είπε ότι «δεν δίνονται με τρόπο ώστε να εξασφαλίζεται ο έλεγχος τους», για να συμπληρώσει ότι τα κονδύλια αυτά «πολλές φορές υπηρετούν πολιτικές καριέρες όχι εθνικούς σκοπούς».

«Το Υπουργείο Εξωτερικών είναι από τα μόνα υπουργεία που έχει την έγκριση τελικά της βουλής για το που έχει δαπανήσει, αλλά σε όλα τα άλλα υπουργεία όπως είναι το Υπουργείο 'Αμυνας, το Υπουργείο Εσωτερικών, το Υπουργείο Μακεδονίας - Θράκης, τα κονδύλια φεύγουν ανεξέλεγκτα» σημείωσε.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

yourdog
Θεσσαλονίκη: Εκπαιδεύστε τώρα τον σκύλο σας με έκπτωση 50% - Μόνο 230€
Το TyposThes σε συνεργασία με τη σχολή εκπαίδευσης σκύλων Yourdog σας προσφέρουν τη δυνατότητα να εκπαιδεύσετε τον σκύλο σας με έκπτωση 50% από τις...
Θεσσαλονίκη: Εκπαιδεύστε τώρα τον σκύλο σας με έκπτωση 50% - Μόνο 230€