Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Στον ΟΟΣΑ διόρισε η κυβέρνηση τη Ράνια Αντωνοπούλου

Είχε παραιτηθεί από υπουργός, μετά το σκάνδαλο με το επίδομα ενοικίου

Για μικρό χρονικό διάστημα παρέμεινε άνεργη η κυρία Ράνια Αντωνοπούλου, καθώς η κυβέρνηση αποφάσισε να την τοποθετήσει στη θέση του μόνιμου αντιπροσώπου της Ελλάδας στον Οργανισμό Οικονομικής Συνεργασίας και Ανάπτυξης (ΟΟΣΑ), στο Παρίσι.

Υπενθυμίζεται πως η κυρία Αντωνοπούλου είχε παραιτηθεί από τη θέση της αναπληρώτριας υπουργού Εργασίας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, μόλις αποκαλύφθηκε ότι έπαιρνε επίδομα ενοικίου.

Τότε, η πολύκροτη παραίτηση της κ.Αντωνοπούλου, ήρθε ως φυσική συνέπεια της αποκάλυψης ότι λάμβανε επίδομα ενοικίου 1.000 ευρώ το μήνα για διαμέρισμα στο οποίο διέμενε στο Κολωνάκι, με τον σύζυγό της, Δημήτρη Παπαδημητρίου, να την ακολουθεί και να παραιτείται από τη θέση του υπουργού Οικονομίας και Ανάπτυξης.

Συγκεκριμένα σύμφωνα με έγγραφο του υπουργείου Οικονομίας και Ανάπτυξης, η Γενική Διεύθυνση Οικονομικών Υπηρεσιών του υπουργείου εγκρίνει τη δέσμευση ποσού 13.221,06 χιλιάδων ευρώ για την κάλυψη εξόδων μετεγκατάστασης, «λόγω τοποθέτησης της κ. Ουρανίας Αντωνοπούλου στη θέση μονίμου αντιπροσώπου στη ΜΕΑ ΟΟΣΑ».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ