Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Π. Καμμένος: Η Τουρκία έχει πιεστεί διεθνώς στο θέμα των δυο Ελλήνων στρατιωτικών

Διότι όλοι αντιλαμβάνονται ότι πρόκειται για "παραλογισμό" - Τι είπε για τη συμφωνία των Πρεσπών  ...

Η Τουρκία έχει πιεστεί διεθνώς πολύ στο θέμα των δύο Ελλήνων στρατιωτικών, διότι όλοι αντιλαμβάνονται ότι πρόκειται για "παραλογισμό", είπε στους δημοσιογράφους ο υπουργός Εθνικής Αμυνας, Πάνος Καμμένος, μεταφέροντας και το κλίμα που εισέπραξε στις διμερείς επαφές που είχε, στο περιθώριο της Συνόδου Κορυφής του ΝΑΤΟ, με τους ομολόγους του των ΗΠΑ, της Γερμανίας και της Γαλλίας.

Σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ, σε ότι αφορά στη Συμφωνία των Πρεσπών εξέφρασε την εκτίμηση ότι αυτή δεν θα εφαρμοστεί ποτέ κι αυτό διότι ο ίδιος θεωρεί ότι δεν θα περάσει από τη Βουλή της ΠΓΔΜ, ούτε από το δημοψήφισμα στη γειτονική χώρα.

"Μπορεί να μαζεύουν προσκλήσεις και να φωτογραφίζονται, αλλά στο ΝΑΤΟ δεν πρόκειται να μπουν όσο χρησιμοποιούν τον όρο Μακεδονία", τόνισε ο κ. Καμμένος.

Σε ερώτηση δημοσιογράφου για τον χρόνο διεξαγωγής των βουλευτικών εκλογών ο κ. Καμμένος απάντησε ως εξής: "Οσο δεν έρχεται το Σκοπιανό στη Βουλή, μην περιμένετε εκλογές, θα γίνουν στο τέλος της τετραετίας".

Σε ερώτηση για την επίθεση της Ν.Δ. εναντίον του πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα και των υπουργών Εξωτερικών Νίκου Κοτζιά και Εθνικής Αμυνας σχετικά με τις διαπραγματεύσεις με την Αλβανία, ο κ. Καμμένος σχολίασε: "Να στείλουν τη Ντόρα να κάνει μνημόσυνο στον Χότζα..."

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ