25

JUN
2018

Κάλεσμα για συμμετοχή απευθύνει ο Σύλλογος Δανειοληπτών και Προστασίας Καταναλωτών Β. Ελλάδας

Το Κόμμα Ελλήνων Δανειοληπτών εισέρχεται στο στίβο της πολιτικής

14 Jun 201810.40
Στο στίβο της πολιτικής μπαίνει ο Σύλλογος Δανειοληπτών και Προστασίας Καταναλωτών Β. Ελλάδας, ο οποίος σε ανακοίνωσή του ενημερώνει ότι ενεργοποιεί το Κόμμα Ελλήνων Δανειοληπτών (Κ.ΕΛ.ΔΑ.), το οποίο ίδρυσε πριν τρία χρόνια και απευθύνει κάλεσμα σε όλους τους Έλληνες να στηρίξουν αυτή την προσπάθεια, υπογραμμίζοντας ότι «ενωμένοι και αποφασισμένοι μπορούμε να φέρουμε τις αλλαγές που απαιτούνται για μια καλύτερη κοινωνία».

Αναλυτικά στην ανακοίνωσή του ο Σύλλογος Δανειοληπτών και Προστασίας Καταναλωτών Β. Ελλάδας, αναφέρει:

Μετά από οκτώ χρόνια κρίσης, χρεοκοπίας και μνημονίων η κατάσταση στη χώρα μας συνεχώς χειροτερεύει με ευθύνη όλων των πολιτικών παρατάξεων. Η οικονομία βυθίζεται ολοένα και περισσότερο σε ένα βούρκο χωρίς πυθμένα. Τα εθνικά μας θέματα βρίσκονται στην πιο κρίσιμη καμπή τους, τα τελευταία σαράντα χρόνια. Το δημογραφικό εξελίσσεται στο σοβαρότερο πρόβλημα της χώρας, χωρίς κανείς να παίρνει θέση και να προτείνει λύσεις. Η Δικαιοσύνη τις περισσότερες φορές αλληθωρίζει και δεν υπηρετεί το δίκαιο.

Ο Σύλλογος Δανειοληπτών και Προστασίας Καταναλωτών Β. Ελλάδας από την πρώτη μέρα της ίδρυσής του βρίσκεται στο πλευρό του κάθε πολίτη καθοδηγώντας και συμβουλεύοντας τον σε πληθώρα θεμάτων. Με το επιστημονικό του επιτελείο πολλές φορές υπέδειξε στους εκάστοτε κυβερνώντες τρόπους επίλυσης πολλών καίριων ζητημάτων της καθημερινότητας του λαού. Πολιτικοί αρχηγοί, βουλευτές, υπουργοί ενώ με ενθουσιασμό παρέλαβαν τις λύσεις που τους δώσαμε, ουδέποτε τις εφάρμοσαν, αδιαφορώντας στην ουσία για το συμφέρον του ελληνικού λαού.

Μεταξύ άλλων, επανειλημμένα, ο Σύλλογος υπέδειξε στους πολιτικούς τις ενδεδειγμένες λύσεις για τα «κόκκινα» δάνεια αφενός και για την προστασία των δανειοληπτών από τις εισπρακτικές εταιρείες αφετέρου, ενώ έχει ξεκινήσει νομικό αγώνα εναντίον των δικαστών που εκδίδουν αποφάσεις παραβιάζοντας κατά κόρον την εθνική και κοινοτική νομοθεσία. Παράλληλα, ο αγώνας που δίνει ο Σύλλογος ενάντια στις παρανομίες των τραπεζών έχει φθάσει μέχρι την Ευρωπαϊκή Επιτροπή και το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο.

Δυστυχώς, όμως, τις περισσότερες φορές το πρόβλημα παύει να είναι νομικό και γίνεται πολιτικό με αποτέλεσμα να υψώνεται ένα πελώριο τείχος που πρέπει να σπάσει για να λυθούν τα προβλήματα των πολιτών. Για να αντιπαρατεθεί, λοιπόν, κάποιος σε πολιτικό επίπεδο και να έχει αποτελέσματα, η ενασχόληση με την πολιτική είναι μονόδρομος.

Δηλώνουμε ότι, από τώρα και στο εξής, ο Σύλλογος Δανειοληπτών και Προστασίας Καταναλωτών Βορείου Ελλάδος ενεργοποιεί το Κόμμα Ελλήνων Δανειοληπτών (Κ.ΕΛ.ΔΑ.), το οποίο ίδρυσε πριν τρία χρόνια και καλεί όλους τους Έλληνες να στηρίξουν αυτή την προσπάθεια. Γιατί ενωμένοι και αποφασισμένοι μπορούμε να φέρουμε τις αλλαγές που απαιτούνται για μια καλύτερη κοινωνία.

Σκοπός μας είναι η φωνή του λαού να ακούγεται καθαρά στο Ελληνικό Κοινοβούλιο και καλούμε άπαντες σε συστράτευση προκειμένου ενωμένοι να δημιουργήσουμε όλοι μαζί ένα αρραγές μέτωπο που θα στέκεται απέναντι στην τραπεζική και πολιτική αυθαιρεσία. Με έργα, όχι με λόγια, το Κ.ΕΛ.ΔΑ. δεσμεύεται ότι θα στηρίζει και θα υποστηρίζει τα δικαιώματα όλων των δανειοληπτών και όλων των πολιτών, γενικότερα, που έχουν ανάγκη από προστασία και βοήθεια.ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ;(0)

Τύπος ΘεσσαλονίκηςΑλ. Τσίπρας: Μια νέα εποχή για τη χώρα ξεκίνησε

Πολιτική24 Jun 201814.32

"Κερδίσαμε μια κρίσιμη μάχη, έχουμε ακόμη πολλές μπροστά μας" τόνισε ο Έλληνας πρωθυπουργός

Τζιτζικώστας: Μακεδονικά προϊόντα σημαίνει αποκλειστικά ελληνικά προϊόντα

Πολιτική24 Jun 201814.03

"Εθνικός εφιάλτης για τις επιχειρήσεις ο όρος "Μακεδονικός"" επισήμανε ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας

Γιώργος Ορφανός: «Ζούμε όνειρο ή εφιάλτη; Το όνομα των Σκοπίων και εμείς»

Πολιτική24 Jun 201801.15

Άρθρο του βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας στον «Τύπο Θεσσαλονίκης»


Ο Τσίπρας με κόκκινη γραβάτα: Δείτε ζωντανά την ομιλία του (VIDEO)

Πολιτική22 Jun 201820.12

Η συμφωνία για το χρέος έβαλε γραβάτα στον πρωθυπουργό


Ένωση Κεντρώων για Eurogroup: Στενός κορσές επιτήρησης και μέτρων

Πολιτική22 Jun 201816.40

Πώς σχολιάζει το κόμμα τη συμφωνία που επετεύχθη


Στο Ζάππειο θα μιλήσει σήμερα το απόγευμα ο Τσίπρας

Πολιτική22 Jun 201816.20

Ομιλία στις Κοινοβουλευτικές Ομάδες του ΣΥΡΙΖΑ και των Ανεξαρτήτων Ελλήνων


Φ. Γεννηματά για το Eurogroup: «Η θηλιά στο λαιμό των Ελλήνων παραμένει»

Πολιτική22 Jun 201815.30

Τι σχολίασε η επικεφαλής του Κινήματος Αλλαγής σχετικά με την απόφαση για το ελληνικό χρέος

Ο Τσίπρας θα βάλει γραβάτα – «Πρέπει να βρω… πουκάμισο»! (Video)

Πολιτική22 Jun 201814.58

«Ιστορική μέρα» χαρακτήρισε ο πρωθυπουργός την 21η Ιουνίου - Τι είπε στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας

Βαρουφάκης: «Συγχαρητήρια σύντροφοι. Επέκτειναν τη χρεοκοπία μας έως το 2060»

Πολιτική22 Jun 201814.50

Καυστικό σχόλιο από τον πρώην υπουργό Οικονομικών σχετικά με την απόφαση του Eurogroup για την Ελλάδα και το χρέος


ΜασούτηςΕΛΠΕΔΕΘ


Typosthes.gr - Twitter
Typosthes.gr - Facebook


© 2012 ePublish

Rss | Επικοινωνία