Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Κ. Γκιουλέκας: «Η σημερινή ημέρα θα γραφεί με μελανά γράμματα στην Ιστορία» (video)

Τι είπε ο βουλευτής Θεσσαλονίκης της ΝΔ σε δηλώσεις του σχετικά με τη συμφωνία με την ΠΓΔΜ

«Αυτό που σεβάστηκαν οι αιώνες, αυτό που σεβάστηκε η Ιστορία η ίδια, αυτό για το οποίο πάλευαν χρόνια στην Μακεδονία όλοι οι Έλληνες, το παρέδωσε ο Αλέξης Τσίπρας εν μία νυκτί...», δήλωσε ο αν.Τομεάρχης Εσωτερικών της Νέας Δημοκρατίας, αρμόδιος για θέματα Μακεδονίας-Θράκης, βουλευτής Α' Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνος Π. Γκιουλέκας, σε δηλώσεις που έκανε στον τηλεοπτικό σταθμό Σκάι.

Ο κ. Γκιουλέκας υποστήριξε ότι «η σημερινή ημέρα θα γραφεί με μελανά γράμματα στην Ιστορία! Πρόκειται για έναν εθνικό συμβιβασμό. Η Ελλάδα ξεπούλησε το όνομα Μακεδονία! Εκεί που τα Σκόπια ήταν η επισπεύδουσα πλευρά, ο Αλέξης Τσίπρας έφερε μία κατάπτυστη, κάκιστη και απαράδεκτη συμφωνία που δίνει το μείζον στους σκοπιανούς! Ο κ.Τσίπρας αναγνώρισε στους σκοπιανούς ότι είναι 'Μακεδόνες', αναγνώρισε ότι έχουν 'μακεδονική' γλώσσα...», ανέφερε ο βουλευτής Θεσσαλονίκης και συμπλήρωσε:

«Οι σφετεριστές και οι παραχαράκτες της Ιστορίας ξαφνικά βλέπουν πολλές 'Μακεδονίες'! Δεν υπάρχουν πολλές 'Μακεδονίες'! Η Μακεδονία είναι μία και είναι ελληνική!».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ