Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Τι είπε ο Τσίπρας από τη Θεσσαλονίκη για τις εκλογές (Video)

"Oνειρεύονται καρβέλια" όσοι επιζητούν πρόωρες εκλογές, σχολίασε ...

"Οι βουλευτικές εκλογές θα γίνουν τον Οκτώβριο του 2019", δήλωσε ο πρωθυπουργός Αλ. Τσίπρας απαντώντας σε σχετική ερώτηση στη διάρκεια δηλώσεων που έκανε στα ΜΜΕ μετά τη συνάντηση που είχε με τον δήμαρχο Θεσσαλονίκης κ. Γ. Μπουτάρη, στο δημαρχείο.

"Τρία χρόνια τώρα παλεύω και παλεύουμε για να βγει η χώρα από τα μνημόνια. Και με το που θα βγει θα έχουμε μπροστά μας άλλον ένα χρόνο για να μπορέσουμε να υλοποιήσουμε ένα έργο -στα δημοσιονομικά πλαίσια που έχουμε βεβαίως- το οποίο δεν θα είναι στα πλαίσιο των συμφωνιών μας με τους εταίρους και της στενής επιτροπείας και πειθαρχίας, αλλά οι δικές μας αποφάσεις. Θα έπρεπε να ήμουν ανόητος να μην επιθυμώ να το ζήσω και αυτό, να είμαι πρωθυπουργός μιας χώρας που θα  αποφασίζει μόνη της και όχι κάτω από την αυστηρή επιτροπεία", δήλωσε χαρακτηριστικά ο κ. Τσίπρας.

"Το γιατί δυνάμεις της αντιπολίτευσης επιμένουν διαρκώς σε αυτό είναι προφανές, γιατί ο πεινασμένος καρβέλια ονειρεύεται. Γνωρίζουν ότι αν αυτό συμβεί θα υποστούν κατά πάσα πιθανότητα δεινή ήττα στις επόμενες εκλογές", πρόσθεσε.

Δείτε το σχετικό βίντεο του typosthes.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

«Πήγες να βρεις τη μαμά;»: Συγκλονίζει η αδερφή 34χρονου που πέθανε στη Θεσσαλονίκη
Συγγενείς και φίλοι αποχαιρετούν τον 34χρονο που έβαλε τέλος στη ζωή του πέφτοντας από το Λευκό Πύργο
«Πήγες να βρεις τη μαμά;»: Συγκλονίζει η αδερφή 34χρονου που πέθανε στη Θεσσαλονίκη