Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Β. Λεβέντης: «Κυβέρνηση και ΝΔ δε λένε αλήθεια στον λαό»

Υπογράμμισε ότι «οι Αμερικανοί πιέζουν για λύση στο Σκοπιανό»

Την άποψη ότι «η κυβέρνηση και η ΝΔ δεν λένε την αλήθεια στον λαό» εξέφρασε, μιλώντας στον ALPHA 98,9, ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, Βασίλης Λεβέντης.

«Ο ΣΥΡΙΖΑ κολυμπάει μέσα στο ψέμα του και είναι πρωταθλητής στις μαγκιές. Ζούμε σε μια χώρα της τρέλας, όλο το πολιτικό σύστημα έχει αποτύχει και πουλάνε αυταπάτες ότι κάτι μπορεί να αλλάξει. Οι πολίτες, δυστυχώς, τα καταπίνουν όλα και σε αυτό συμβάλλουν τα ΜΜΕ που δίνουν στους πολίτες την ελπίδα ότι μπορεί να γίνει επαναδιαπραγμάτευση των σκληρών μέτρων που έχουν ψηφιστεί» σημείωσε ο κ. Λεβέντης. Αναφορικά με το κόμμα του, υποστήριξε ότι «η Ένωση Κεντρώων λέει ξεκάθαρα στους πολίτες ότι αν δεν υλοποιηθούν οι μεταρρυθμίσεις και όσα έχουμε υπογράψει, τίποτε δεν πρόκειται να συμβεί».

Ερωτηθείς για την επίλυση του ζητήματος με την πΓΔΜ, επανέλαβε τη θέση του ότι «η Ένωση Κεντρώων δεν ψηφίζει την πρόταση της κυβέρνησης» και τόνισε ότι «θα κάνει αγώνα για να ακυρωθεί στην πράξη η συγκεκριμένη απόφαση». Επίσης, υπογράμμισε ότι «οι Αμερικανοί πιέζουν για λύση στο Σκοπιανό».

Για τις ελληνοτουρκικές σχέσεις ο, ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων παρατήρησε: «Οι Ένοπλες Δυνάμεις πρέπει να ενισχυθούν με την αγορά F35 και φρεγατών. Η άμυνα της χώρας προέχει και πρέπει να κόψουμε τον λαιμό μας για να την ενισχύσουμε. Δηλαδή, πρέπει να έρθουν οι Τούρκοι στην Ομόνοια για να κάνουμε κάτι; Εάν δεν έχουμε άμυνα ισχυρή τότε φοβάμαι ότι οι Τούρκοι θα προχωρήσουν σε αμφισβήτηση της εθνικής κυριαρχίας. Για αυτό ζητώ συνέχεια σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών για να δεσμευτούμε όλοι. Φτάνουν πια τα λόγια του αέρα».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Μεγάλη απεργία 24 ωρών: Ποιοι βάζουν λουκέτο - Χωρίς λεωφορεία η Θεσσαλονίκη
Πώς θα κινηθούν τα ΜΜΜ - Στον ΟΑΣΘ μόνο 50 λεωφορεία τα οποία θα λειτουργούν με προσωπικό ασφαλείας, θα εξυπηρετούν τους πολίτες
Μεγάλη απεργία 24 ωρών: Ποιοι βάζουν λουκέτο - Χωρίς λεωφορεία η Θεσσαλονίκη