Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Σε λίγα χρόνια...

Ο Μάγειρας σατιρίζει...

Ακους εκεί να είναι το νερό ακριβότερο από το πετρέλαιο. Κι όχι μόνο αυτό, αλλά να τελειώνει κιόλας πιο γρήγορα από το πετρέλαιο. Και πού να βρεις πλέον καθαρό νερό; Ενώ καθαρό πετρέλαιο βρίσκεις άνετα. Μήπως πρέπει η επιστημονική κοινότητα να σκεφτεί πρωτοποριακά; Μήπως πρέπει να αρχίσουμε να πίνουμε πετρέλαιο, όπως συστήνει ο καθηγητής Hans Peter Baroufen  στο σύγγραμά του “Asta kai hesta”; Γράφει μεταξύ άλλων ο διάσημος Γερμανός επιστήμονας:

“Η πόση πετρελαίου έχει σπουδαία πλεονεκτήματα. Κατ' αρχήν το πετρέλαιο χρησιμοποιείται εδώ και πολλές δεκαετίες -με τη διαδικασία της εντριβής- για τη θεραπεία των κρυολογημάτων. Λογικά η καθημερινή χρήση του, ως αντικαταστάτης του νερού, θα εξασφαλίζει ένα πολύ καλύτερο επίπεδο υγείας. Ενα άλλο ευεργέτημα που θα προκύψει όταν ο άνθρωπος συνηθίσει να πίνει πετρέλαιο κάθε φορά που θα διψά, είναι ότι θα δοθεί παγκόσμια λύση στο πρόβλημα του καπνίσματος και των επιπτώσεών του στην υγεία μας. Διότι ποιος τρελός θα τολμάει να ανάψει τσιγάρο; Θα λαμπαδιάζει κατευθείαν. Ή φανταστείτε κάποιον να καπνίζει και ακριβώς απέναντί του ένας άλλος να έχει τελειώσει το γεύμα του, να έχει πιει το πετρελαιάκι του και να του ξεφύγει κανένα ρέψιμο. Θα ’ναι σα να του πέταξε μολότοφ”.

Αδικο έχει ο Βarοufen; Σε μερικές δεκαετίες τα αυτοκίνητα θα κινούνται με νερό, ο κόσμος θα πίνει πετρέλαιο, ο Ολυμπιακός θα αγωνίζεται στην Δ' εθνική κατηγορία και η Ευρωπαϊκή Ενωση θα αγωνίζεται να εξοφλήσει το χρέος της προς την Ελλάδα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ουκρανία: Εκκενώνονται δύο νοσοκομεία στο Κίεβο υπό το φόβο ρωσικών επιδρομών
Από την έναρξη της ρωσικής εισβολής στην Ουκρανία έχουν καταγραφεί τουλάχιστον 1.682 επιθέσεις σε εγκαταστάσεις υγειονομικής περίθαλψης
Ουκρανία: Εκκενώνονται δύο νοσοκομεία στο Κίεβο υπό το φόβο ρωσικών επιδρομών