Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Αυτοί είναι οι 3 Έλληνες στους πιο επιτυχημένους νέους του κόσμου! (ΦΩΤΟ)

Τρεις Έλληνες βρίσκονται στη λίστα του Forbes με τους πιο επιτυχημένους κάτω από 30 ετών

Τριάντα κάτω από τριάντα, ή αλλιώς 30 under 30. Η λίστα του Forbes για το 2016 ξεχωρίζει τους 30 πιο επιτυχημένους νέους – κάτω των τριάντα ετών - σε 20 διαφορετικές κατηγορίες.

Οι κατηγορίες είναι οι εξής: Τέχνη και Στυλ, Οικονομία, Καταναλωτική τεχνολογία, Αθλητικά, Hollywood και entertainment, Retail και e-commerce, Εκπαίδευση, Μουσική, Παιχνίδια, Venture capital, Μίντια, Κατασκευαστική βιομηχανία, Επιχειρηματική τεχνολογία, Φαγητό-Ποτό, Κοινωνικά Δίκτυα, Νομική, Επιστήμη, Marketing και διαφήμιση, Ενέργεια, Υγεία.

Τρεις νέοι Έλληνες έχουν επιλεγεί σε τρεις διαφορετικές κατηγορίες και πιο συγκεκριμένα στην κατηγορία Τέχνη και στυλ, Κατασκευαστική βιομηχανία και Marketing και διαφήμιση.

Ας δούμε ποιοι είναι

1. Νίκος Κρομύδας

Ο Νίκος Κρομύδας (Nick Cromydas) βρίσκεται στην 6η θέση της κατηγορίας Marketing και διαφήμιση. Είναι 29 ετών και ιδρυτής της εταιρείας New Coast Ventures, μία εταιρεία ψηφιακής καινοτομίας με έδρα το Ιλλινόις. Μόνο τον τελευταίο χρόνο, ο Ν. Κρομύδας και η οκταμελής ομάδα του είχε 50 πελάτες με πρόσοδο ενός εκατομμυρίου. Αναμένουν πρόσοδο ύψους 4 εκατ. δολαρίων για το 2016

2. Αθηνά Παπαδοπούλου

Η Αθηνά Παπαδοπούλου (Athene Papadopoulos) βρίσκεται στην 23η θέση της κατηγορίας Τέχνη και στυλ. Είναι 27 ετών, ζωγράφος, και έχει ήδη κάνει ατομικές εκθέσεις σε Λονδίνο και Βερολίνο, ενώ προετοιμάζει την έκθεσή της για τη Νέα Υόρκη.

3. Τζεφ Στεφανής

Ο Τζεφ Στεφανής (Jeff Stefanis) βρίσκεται στην 27η θέση της κατηγορίας Κατασκευαστική βιομηχανία. Είναι 25 ετών και συνιδρυτής και CEO της εταιρείας Riide, μία startup με βάση την Ουάσιγκτον, η οποία κατασκευάζει και πουλά ηλεκτρικά ποδήλατα. Η εταιρεία βασίζεται σε ένα συνδρομητικό μοντέλο. Οι πελάτες πληρώνουν 79 δολάρια τον μήνα για το ποδήλατό τους, την συντήρησή του και την προστασία από κλοπή. Μετά από δύο χρόνια μπορούν να κρατήσουν το ποδήλατο ή να πάρουν δωρεάν ένα νεότερο μοντέλο.  

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ