Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Πρώην υπάλληλος της NASA: «Είδα ανθρώπους να περπατάνε στον Άρη πριν 35 χρόνια!»

Βούτυρο στο ψωμί των συνομωσιολόγων από «πρώην υπάλληλο της NASA» - Δείτε το βίντεο

Τα φόρουμ θεωριών συνομωσίας έχουν πάρει φωτιά μετά τη δήλωση γυναίκας, η οποία υποστηρίζει πως είναι πρώην υπάλληλος της NASA και πως είδε ανθρώπους στον Άρη προ 35 ετών!

Η γυναίκα ονομάζεται «Jackie» και κάλεσε σε ένα αμερικανικό σταθμό για να κάνει την «αποκάλυψή» της πως ήταν αυτόπτης μάρτυρας ανδρών που έτρεχαν, μάλιστα, στον «κόκκινο πλανήτη» το 1979.

Η Jackie δήλωσε πως ήταν μέλος της ομάδας που παρακολουθούσε την αποστολή Viking Lander όταν είδε μαζί με τους συναδέλφους της τους ανθρώπους.

«Αναρωτιέμαι αν μπορείτε να μου λύσετε αυτό το 27 ετών μυστήριο», ρώτησε τον παρουσιαστή της εκπομπής. «Είδα δύο άνδρες με στολές αστροναυτών – όχι τις συνηθισμένες ογκώδεις που χρησιμοποιούμε – αλλά έμοιαζαν προστατευμένοι».

Η NASA προφανώς δεν επιβεβαίωσε την ιστορία της, όμως αυτό λίγο ρόλο παίζει καθώς οι συνωμοσιολόγοι ξεσάλωσαν, υποστηρίζοντας πως είναι απόδειξη «μυστικών προγραμμάτων».

Δείτε το βίντεο

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Γιακουμάκης για τις επιθέσεις εναντίον του: «Μακάρι αυτοί να βρουν το νόημα της ζωής»
Τι απάντησε ο ποδοσφαιριστής μετά τις διαδικτυακές επιθέσεις που δέχτηκε λόγω του χαμένου πέναλτι στον αποκλεισμό της Εθνικής Ελλάδος από τη Γεωργία
Γιακουμάκης για τις επιθέσεις εναντίον του: «Μακάρι αυτοί να βρουν το νόημα της ζωής»