Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Αυτή είναι η πανέμορφη… πιο κρυφή παραλία στην Ελλάδα! (VIDEO)

Μια πανέμορφη παραλία που δεν την ξέρουν πολλοί

Υπάρχουν τόσα πολλά μέρη της Ελλάδας που δεν είναι γνωστά σε πολύ κόσμο και η ομορφιά τους είναι ανεκδιήγητη. Είναι οι ανεξερεύνητοι παραδεισένιοι χώροι της χώρας μας που κάποια στιγμή στη ζωή μας πρέπει να ανακαλύψουμε. 

Μία από τις πιο κρυμμένες παραλίες της Ελλάδας που πρέπει να επισκεφτείτε, είναι η παραλία της Γλώσσας. Είναι ο πιο must προορισμός για γυμνιστές και εναλλακτικούς!

Η Γλώσσα είναι μια μικρή παραλία στη σκιά της Βοϊδοκοιλιάς. Όπως μπορείτε να δείτε και στο παρακάτω video, έχει ένα μικρό στενό στόμιο, που ίσα-ίσα επιτρέπει την είσοδο του νερού της θάλασσας. Φαρδαίνει όμως, και δίνει μεγαλύτερο χώρο στην αμμουδιά για τους επισκέπτες της. Τα νερά της είναι πάντοτε ήσυχα και προστατευμένα.

Η πρόσβαση στην παραλία γίνεται από την Βοϊδοκοιλιά. Στο δεξί σας χέρι όπως βλέπετε την παραλία ερχόμενοι από το Πετροχώρι, θα συναντήσετε μια αυτοσχέδια ταμπέλα «Glossa beach», που δείχνει το δρόμο για την Γλώσσα. Θα ανεβείτε τον μικρό λόφο και θα δείτε μπροστά σας μια διχάλα με δυο μονοπάτια, ακολουθείτε το δεξί (το αριστερό οδηγεί στον τάφο του Θρασυμήδη).

Δείτε το βίντεο:

Με πληροφορίες από www.pylos.info/gr/paralies-pylou

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Θεσσαλονίκη: Οι Angelus Novus ανεβάζουν το «Προς Μενοικέα μια παυσίλυπος κωμωδία»
Μετά το πολυσυζητημένο "Luna", ετοιμάζουν μια παράσταση που διαδραματίζεται σε ένα θεραπευτήριο για ψυχικά νοσούντες, και έχει θέμα την ψυχική υγεία...
Θεσσαλονίκη: Οι Angelus Novus ανεβάζουν το «Προς Μενοικέα μια παυσίλυπος κωμωδία»