Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Crystal Waters: Το νέο ξενοδοχείο «διαμάντι» για διακοπές στη Λευκάδα! (ΦΩΤΟ)

Οι 28 μοντέρνες σουίτες που θα κάνουν τις διακοπές μας αξέχαστες

Η Λευκάδα είναι ένας τόπος ευλογημένος να συνδυάζει όλες τις ομορφιές της φύσης: Το λαμπερό ήλιο, τα κρυστάλλινα νερά και τις κορυφές των βουνών, σε μια εκρηκτική εναλλαγή στα τοπία! Το μοναδικό ελληνικό νησί που μπορούμε να επισκεφτούμε οδικώς, είναι μία από τις σπάνιες περιπτώσεις, που μπορεί να ικανοποιήσει όλες τις καλοκαιρινές μας διαθέσεις και να προσφέρει σε εμάς και την οικογένεια μας ένα αξέχαστο καλοκαίρι. Εσείς, το μόνο που χρειάζεται είναι να αναζητήσετε το καλύτερα κρυμμένο μυστικό στο Ιόνιο Πέλαγος.

Στη σκιά του όρους Σκάροι, 200 μέτρα πριν συναντήσετε τον ήλιο και το Ιόνιο πέλαγος στο χωριό Νικιάνα, εδώ και λίγους μήνες «κρύβεται» το ιδανικό μέρος για τις φετινές διακοπές μας. Οι 28 μοντέρνες σουίτες του Crystal Waters, αγκαλιάζουν την υπέροχη εξωτερική πισίνα για να συνθέσουν ένα αυθεντικά καλοκαιρινό σκηνικό, προορισμένο για χαλάρωση, ξεκούραση και διασκέδαση, ιδανικό για οικογενειακές διακοπές και όχι μόνο!

Είτε σας χαλαρώνει η θέα του Ιονίου, είτε του υπέροχου κήπου του Crystal Waters, είτε απλά θέλετε να απολαμβάνετε την αιθέρια όψη της πισίνας, υπάρχει μια ξεχωριστή σουίτα μόνο για τα προσωπικά σας γούστα! Άνετες, ευρύχωρες και φιλικές για τις οικογένειες, με δυο δωμάτια και μπάνιο, air condition και wi-fi, οι σουίτες του Crystal Waters μπορούν να φιλοξενήσουν με άνεση περισσότερους από πέντε επισκέπτες.

 

 

Κάνοντας ένα βήμα έξω από τη σουίτα μας, αρχίζει η καλοκαιρινή μας περιπέτεια. Επιλέξτε αν θέλετε να δροσιστείτε στην εξωτερική πισίνα ελεύθερου σχήματος, παρέα με ένα πολύχρωμο κοκτέιλ. Απολαύστε ένα μανικιούρ/πεντικιούρ ή ένα ολοκληρωμένο σπα στο σαλόνι ομορφιάς Aqua Club. Ξέρετε όμως τι λένε; Η καλοπέραση ανοίγει και την όρεξη! Όταν έρθει η ώρα να ικανοποιήσετε και το στομάχι σας, θα περάσετε στο εστιατόριο Sapphire, όπου και θα σας μαγέψει με τις γεύσεις και τα πιάτα του ο κορυφαίος σεφ, Αριστοτέλης Ζέρβας. Απολαύστε παραδοσιακά πιάτα του Ιουνίου, με συνταγές που κουβαλούν μέσα τους όλη τη ζεστασιά της σπιτικής κουζίνας.  

 

Συνδυάστε όλα αυτά, με την απίστευτη εξυπηρέτηση από τους νεαρούς ιδιοκτήτες του Crystal Waters, οι οποίοι βρίσκονται ορεξάτοι και σε επιφυλακή για  να κάνουν ακόμη πιο ξεκούραστο και απολαυστικό το καλοκαίρι μας!

Όμως, η φιλοξενία που προσφέρει το Crystal Waters, δεν τελειώνει στα όρια του παραθεριστικού συγκροτήματος. Το Crystal Waters είναι το ιδανικό ορμητήριο για όλες μας τις καλοκαιρινές δραστηριότητες. Οι πιο οργανωμένες παραλίες με τα καταγάλανα και καθάρια νερά του Ιονίου, περιμένουν να τις χαρούμε και δεν απέχουν παρά ελάχιστα χιλιόμετρα. Κάντε το μπάνιο σας, αλλά μη ξεχάσετε τα θαλάσσια σπορ για μικρούς και μεγάλους! Για τους λάτρεις των βουνών, μέσα σε λίγα λεπτά μπορείτε να ανακαλύψετε τα μονοπάτια του όρους Σκούροι, για να γεμίσετε τα πνευμόνια σας με βουνίσιο αέρα και να απολαύσετε τη δροσιά. Αν πάλι, προτιμάτε πιο urban καταστάσεις, η πόλη της Λευκάδας και η Πρέβεζα απέχουν 12χλμ. και 35χλμ. αντίστοιχα από το Crystal Waters και σας εγγυώνται ξεκούραστες βόλτες και μια τεράστια ποικιλία δραστηριοτήτων.

Η Λευκάδα, ένα νησί με απίστευτα πλούσια ιστορία, είναι εδώ και δεκαετίες ένας προορισμός που αποζημιώνει πλήρως όποιον την εμπιστευτεί με τις καλοκαιρινές του διακοπές. Το Crystal Waters, το πιο πρόσφατο «μυστικό» της Λευκάδας, ήρθε για να απογειώσει το φιλικό και οικογενειακό περιβάλλον του νησιού και είναι το κερασάκι στην καλοκαιρινή μας τούρτα.

Απομένει μόνο να το γευτούμε και καλό μας καλοκαίρι!

INFO

Crystal Waters

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

yourdog
Θεσσαλονίκη: Εκπαιδεύστε τώρα τον σκύλο σας με έκπτωση 50% - Μόνο 230€
Το TyposThes σε συνεργασία με τη σχολή εκπαίδευσης σκύλων Yourdog σας προσφέρουν τη δυνατότητα να εκπαιδεύσετε τον σκύλο σας με έκπτωση 50% από τις...
Θεσσαλονίκη: Εκπαιδεύστε τώρα τον σκύλο σας με έκπτωση 50% - Μόνο 230€