Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Miraggio: Μία όαση πολυτέλειας ανοίγει το Μάιο στη Χαλκιδική! (ΦΩΤΟ)

Το Miraggio Thermal Spa Resort είναι μία υπερπολυτελής «όαση» στο Κάνιστρο Χαλκιδικής

Μία «όαση» πολυτέλειας ανοίγει τις πύλες της σε λίγες μέρες στη Χαλκιδική. Το «Miraggio Thermal Spa Resort» είναι μία έκταση 5.500 στρεμμάτων, στην περιοχή Κάνιστρο στο πρώτο πόδι της Χαλκιδικής, εκεί όπου από τις 27 Μαΐου και μετά θα βρίσκεται το επίκεντρο της τουριστικής προσοχής τόσο της Χαλκιδικής, όσο και της Θεσσαλονίκης.

Το Miraggio Thermal Spa Resort είναι ένα πραγματικό «διαμάντι» για τη Χαλκιδική, καθώς έχει τις προδιαγραφές να γίνει το λαμπερότερο new entry στην παγκόσμια αγορά τουρισμού στο χώρο της ευεξίας και υγείας. Πρόκειται για το πρώτο θέρετρο με θερμές πηγές στην Ελλάδα και υπόσχεται να γίνει ένα από τα κορυφαία ξενοδοχεία ιαματικών λουτρών στον κόσμο!

Τι θα προσφέρει; 300 ευρύχωρα και υπερπολυτελή δωμάτια, 240 εκ των οποίων «βλέπουν» τον Τορωναίο Κόλπο, ενώ τα 48 έχουν ιδιωτικές πισίνες. Προσφέρει, επίσης, ένα από τα πιο ολοκληρωμένα κέντρα ευεξίας στην Μεσόγειο. Διαθέτει μια μεγάλη πισίνα θαλασσοθεραπείας που τροφοδοτείται απευθείας από την θάλασσα και που έχει σταθερή θερμοκρασία τριάντα βαθμών. Υπάρχουν τέσσερις διαφορετικές θερμαινόμενες πισίνες - οι οποίες χρησιμοποιούν τα φυσικά, θερμά, ιαματικά νερά της περιοχής και μια ειδική σουίτα περιποίησης με ατμόλουτρα, φινλανδική σάουνα, ρωμαϊκά λουτρά κ.α.

Στους χώρους του ξενοδοχείου υπάρχουν, μεταξύ άλλων, 4 μπαρ, 5 εστιατόρια, αμφιθέατρο 600 θέσεων, ελικοδρόμιο, υπηρεσίες μεταφοράς και VIP Transfer, Business center, εμπορικό κέντρο, πλήρως εξοπλισμένη αίθουσα συνεδρίων που φιλοξενεί 350 άτομα, παιδικό χωριό (kids club), γήπεδα αθλημάτων και χώρους ψυχαγωγίας.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ