Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Η ΙΚΕΑ του Ομίλου FOURLIS εξοπλίζει Βρεφονηπιακούς Σταθμούς στη Βόρεια Ελλάδα

Η ΙΚΕΑ του Ομίλου FOURLIS εξοπλίζει Βρεφονηπιακούς Σταθμούς στη Βόρεια Ελλάδα

Η ΙΚΕΑ του Ομίλου FOURLIS στο πλαίσιο του συνολικού προγράμματος Κοινωνικής Υπευθυνότητας του Ομίλου FOURLIS και ειδικότερα της στήριξης των Δημοτικών Παιδικών και Βρεφονηπιακών Σταθμών που υλοποιεί σε όλη την Ελλάδα, έχει προχωρήσει, μέχρι τώρα, στον εξοπλισμό και τη διαμόρφωση τεσσάρων Βρεφονηπιακών και Παιδικών Σταθμών στη Μακεδονία, τη Θεσσαλία και την Ήπειρο.

Η ΙΚΕΑ, όπως είχε δεσμευθεί, προχώρησε στη λειτουργική και αισθητική ενίσχυση των υποδομών των βρεφικών και παιδικών τμημάτων των σταθμών του Ευόσμου και Χαριλάου στην Θεσσαλονίκη, στη Γιάννουλη Λάρισας καθώς επίσης και τον 1ο παιδικού σταθμού Ιωαννίνων.

Οι Βρεφονηπιακοί και Παιδικοί Σταθμοί απέκτησαν νέο χρώμα, αισθητική και υποδομές. Τα παιδιά και οι εργαζόμενοι απολαμβάνουν νέους ζεστούς χώρους, οι οποίοι εξοπλίστηκαν με κούνιες, λευκά είδη, έπιπλα οργάνωσης και αποθήκευσης, παιχνίδια, είδη διακόσμησης, τραπεζοκαθίσματα και χαλιά από την ΙΚΕΑ.

Γιατί και στις γειτονιές της Βόρειας Ελλάδας ζούμε μαζί με την ΙΚΕΑ.

Ο Όμιλος FOURLIS είναι αμιγώς ελληνική εταιρεία που εδώ και 63 χρόνια στέκεται δίπλα στους Έλληνες καταναλωτές, με ουσιαστική κοινωνική προσφορά αλλά και συμμετοχή στην αναπτυξιακή προσπάθεια της χώρας, ιδιαίτερα μάλιστα στη σημερινή δύσκολη συγκυρία.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Τρένο για Θεσσαλονίκη ακινητοποιήθηκε γεμάτο επιβάτες - Φωτιά κοντά στις γραμμές
Η αμαξοστοιχία IC54 (Αθήνα – Θεσσαλονίκη) παραμένει σταθμευμένη στον Σ.Σ Λειβαδιάς, λόγω πυρκαγιάς πλησίον των γραμμών
Τρένο για Θεσσαλονίκη ακινητοποιήθηκε γεμάτο επιβάτες - Φωτιά κοντά στις γραμμές