Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Η Vodafone στήριξε τα Παιδικά Χωριά SOS

Mέσα από το Πασχαλινό Bazaar των εργαζομένων της...

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε για 4η συνεχή χρονιά το Πασχαλινό Bazaar των εργαζομένων της Vodafone, hellas online και 360 Connect με στόχο τη συγκέντρωση χρημάτων για την ενίσχυση των Παιδικών Χωριών SOS.

Εθελοντές εργαζόμενοι των τριών εταιρειών κατασκεύασαν και πούλησαν περισσότερα από 1.000 διακοσμητικά είδη και λαμπάδες, στο Πασχαλινό Bazaar που οργανώθηκε στις εγκαταστάσεις της Vodafone στο Χαλάνδρι και στον Κηφισό. Από τη συγκεκριμένη πρωτοβουλία συγκεντρώθηκαν 5.280 ευρώ, τα οποία αποδόθηκαν στο σύνολό τους στα Παιδικά Χωριά SOS για τις ανάγκες των οικογενειών των 7 Κέντρων Στήριξης Παιδιού και Οικογένειας, που λειτουργούν σε Αθήνα, Πειραιά, Θεσσαλονίκη, Ηράκλειο, Καλαμάτα, Αλεξανδρούπολη και Κομοτηνή.

Το Πασχαλινό Bazaar στήριξαν με τις αγορές τους και εργαζόμενοι άλλων εταιρειών που λειτουργούν στο κτιριακό συγκρότημα του Χαλανδρίου.

Η Vodafone, στο πλαίσιο του προγράμματος Βιώσιμης Ανάπτυξης που εφαρμόζει, από το 2005 στέκεται δίπλα στα Παιδικά Χωριά SOS, μέσα από μια πληθώρα προγραμμάτων και δράσεων που στόχο έχουν την ουσιαστική στήριξη και εκπαίδευση των παιδιών.

Συγκεκριμένα, η εταιρεία έχει δημιουργήσει και στηρίζει τη λειτουργία των Εργαστηρίων Έκφρασης και Δημιουργικής Απασχόλησης σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, ενώ μέσα από το πρόγραμμα εθελοντισμού οι εργαζόμενοι της εταιρείας, τα τελευταία 3 χρόνια στηρίζουν τα Κέντρα Στήριξης Παιδιού και Οικογένειας που καλύπτουν βασικές ανάγκες 873 οικογενειών σε 7 πόλεις της Ελλάδας.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ