Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Αυτές είναι οι 25 πολυεθνικές που ξεχωρίζουν για το εργασιακό τους περιβάλλον

Η λίστα των 25 World's Best Workplaces για το 2018 ...

To Great Place to Work ® , για 8η διαδοχική χρονιά, αξιολογεί και ανακοινώνει τις 25 πολυεθνικές εταιρείες, οι οποίες ξεχωρίζουν το 2018 για το εργασιακό περιβάλλον τους (World's Best Workplaces List).

Σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ, η Salesforce κατατάσσεται πρώτη, ακολουθούμενη από την Hilton και τη MARS, οι οποίες συνθέτουν την πρώτη τριάδα. Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, πέντε από τις 25 πολυεθνικές που βραβεύονται (MARS, DHL Express, AbbVie, SC Johnson και 3M) το οφείλουν και στις θυγατρικές τους στην Ελλάδα, καθώς διακρίθηκαν και στη χώρα μας για το καλό εργασιακό περιβάλλον τους.

Οι 15 από τις 25 πολυεθνικές που διακρίνονται, έχουν την έδρα τους στις ΗΠΑ. Οι κλάδοι που συναντώνται συχνότερα στη λίστα είναι οι Information Technology και Manufacturing & Production.

Όσοι ενδιαφέρονται να δουν τα προφίλ των εταιρειών που διακρίνονται, μπορούν να επισκεφτούν την ακόλουθη σελίδα: https://www.greatplacetowork.com/best-workplaces/worldsbest/2018.

Η λίστα αυτή περιλαμβάνει τις 25 καλύτερες πολυεθνικές εταιρείες στην υφήλιο όσον αφορά το εργασιακό περιβάλλον τους. Μία εταιρεία, για να ενταχθεί σε αυτήν τη λίστα, πρέπει να διακριθεί τουλάχιστον σε πέντε εθνικές λίστες Best Workplaces ανά τον κόσμο, να έχει το ελάχιστον 5.000 εργαζόμενους, παγκοσμίως και το 40% του εργατικού δυναμικού της να εργάζεται εκτός της χώρας στην οποία εδρεύουν τα κεντρικά γραφεία της.

Ακολουθεί η λίστα των 25 World's Best Workplaces για το 2018:

   Salesforce

   Hilton

   Mars, Inc

   Intuit Inc

   The Adecco Group

   DHL

   Mercado Libre

   Cisco

   Daimler Financial Services

   SAS Institute Inc.

   National Instruments Corporation

   Stryker

   SAP SE

   Hyatt Hotels Corporation

   Cadence Design Systems Inc

   AbbVie

   American Express

   SC Johnson

   EY

   Admiral Group plc

   3M

   Belcorp

   Adobe Systems Incorporated

   Natura

   Scotiabank

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ