Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Θεσσαλονίκη: Αλλάζουν ωράριο οι εφορίες στις 26/9

Αναπροσαρμογή του ωραρίου για την γενική συνέλευσή τους

Αναπροσαρμογή του ωραρίου λειτουργίας των εφοριών στους νομούς Θεσσαλονίκης, Κιλκίς και Χαλκιδικής, την Τετάρτη 26 Σεπτεμβρίου, προανήγγειλε ο σύλλογος των εφοριακών, αφού την ίδια ημέρα θα πραγματοποιήσουν την ετήσια γενική συνέλευσή τους.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, οι υπηρεσίες θα κλείσουν στις 10:30 π.μ., ενώ η συναλλαγή με το κοινό θα σταματήσει στις 10:00 π.μ. Διευκρινίζεται δε, ότι οι υπηρεσίες των νομών Χαλκιδικής και Κιλκίς θα κλείσουν μισή ώρα νωρίτερα.

Στην ανακοίνωσή του ο σύλλογος των εφοριακών τονίζει ότι «η παρουσία όλων στην ετήσια γενική συνέλευση κρίνεται απαραίτητη και σημειώνεται ότι όσοι δεν δώσουν το "παρών", θα πρέπει να παραμείνουν στις μονάδες τους, μέχρι το πέρας του ωραρίου, ενώ σε διαφορετική περίπτωση θα κάνουν χρήση αδείας».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Απαγόρευση κυκλοφορίας το βράδυ σε παιδιά κάτω των 13 σε πόλη στη Γαλλία
Κάθε ανήλικος ηλικίας κάτω των 13 ετών δεν θα μπορεί, χωρίς να συνοδεύεται από έναν ενήλικο, να κυκλοφορεί από τις 23.00 έως τις 06.00 σε δημόσιους...
Απαγόρευση κυκλοφορίας το βράδυ σε παιδιά κάτω των 13 σε πόλη στη Γαλλία
Η επικίνδυνη ασθένεια που απειλεί όσους ξεχνούν να βουρτσίζουν τα δόντια τους
Ένας καθηγητής του Χάρβαρντ μιλά για τον κίνδυνο σοβαρών ασθενειών που διατρέχουν όσοι αμελούν τη στοματική τους υγιεινή
Η επικίνδυνη ασθένεια που απειλεί όσους ξεχνούν να βουρτσίζουν τα δόντια τους