23

SEP
2018

Πραγματοποιήθηκε στην προβλήτα Νέων Μουδανιών

Μεγάλη προσέλευση στη Γενική Έκθεση Νέας Προποντίδας (ΦΩΤΟ)

14 Aug 201816.50

Με μεγάλη επιτυχία και προσέλευση κόσμου πραγματοποιήθηκε η Γενική Έκθεση Νέας Προποντίδας  2018 στην προβλήτα Νέων Μουδανιών το διάστημα 08 έως 12 Αυγούστου 2018, που διοργάνωσε το Επιμελητήριο Χαλκιδικής σε συνεργασία με τον Δήμο Νέας  Προποντίδας, τον Οργανισμό Πολιτισμού & Αθλητισμού του Δήμου Ν. Προποντίδας και τον Σύλλογο Εμπόρων & Επαγγελματιών Ν. Μουδανιών.


Με την παρουσία πολυάριθμων ξένων αλλά και Ελλήνων επισκεπτών, σε ένα εξαιρετικά διαμορφωμένο χώρο στην προβλήτα των Νέων Μουδανιών, με επαγγελματικό στήσιμο και άψογη οργάνωση, έλαβαν μέρος επιχειρήσεις από τους κλάδους του εμπορίου, της βιοτεχνίας, των υπηρεσιών και του τουρισμού, προωθώντας και προβάλλοντας με ξεχωριστό τρόπο τον πλούτο και την ποικιλία των προϊόντων και των υπηρεσιών τους, επιβεβαιώνοντας ότι η αγορά της Χαλκιδικής δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από τις αγορές άλλων περιοχών, σύμφωνα με ανακοίνωση του Επιμελητηρίου.


Τα εγκαίνια της έκθεσης πραγματοποιήθηκαν την Τετάρτη 08/08/2018 παρουσία πολιτικών εκπροσώπων και εκπροσώπων φορέων. Επίσης παραβρέθηκαν ο Πρόεδρος Περιφερειακού Επιμελητηριακού Συμβουλίου Κεντρικής Μακεδονίας και Πρόεδρος του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης κος Μιχάλης Ζορπίδης και ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Κιλκίς κος Παύλος Τονικίδης, οι οποίοι συνεχάρησαν τους συμμετέχοντες της έκθεσης για την άψογη παρουσίαση των προϊόντων και υπηρεσιών τους.


Την έκθεση πλαισίωσαν καθημερινά εκδηλώσεις καλλιτεχνικών σχημάτων και μαγειρικής παραδοσιακών εδεσμάτων από αγνά υλικά της Χαλκιδικής.


Ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου κος Γιάννης Κουφίδης, ευχαριστεί τον Δήμο Νέας Προποντίδας και Σύλλογο Εμπόρων & Επαγγελματιών Ν. Μουδανιών για την άριστη συνεργασία για την υλοποίηση της έκθεσης.

Ο κος Κουφίδης δήλωσε: «Ευχαριστούμε τις επιχειρήσεις του Νομού μας που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα και έλαβαν μέρος στις εκθέσεις των Μουδανιών και της Ιερισσού και είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι για τα θετικά σχόλια που αποκομίσαμε από τους επισκέπτες και των δύο εκθέσεων. Επόμενος σταθμός η συμμετοχή του Επιμελητηρίου στην 83η ΔΕΘ, 8-12 Σεπτέμβρη 2018 με επιχειρήσεις του Νομού μας»ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ;(0)Τύπος Θεσσαλονίκης

Το Internet θα χωριστεί στα δύο έως το 2028

Οικονομία22 Sep 201814.41

Η πρόβλεψη του πρώην διευθύνοντος  συμβούλου της Google και προέδρου της μητρικής της εταιρείας, Alphabet, Έρικ Σμιντ

Θεσσαλονίκη: «Όχι» ΕΣΘ στο ωράριο Μπουτάρη για τα μαγαζιά

Οικονομία22 Sep 201801.10

Πώς σχολιάζει ο πρόεδρος του ΕΣΘ την πρόταση Μπουτάρη για το ωράριο


Έναρξη αιτήσεων για νέο πρόγραμμα του ΟΑΕΔ - Ποιους αφορά

Οικονομία21 Sep 201818.30

Επιχορήγηση επιχειρήσεων για τη διατήρηση νέων θέσεων εργασίας


Ενισχύεται η δράση των μικτών κλιμακίων ελέγχου στην αγορά

Οικονομία21 Sep 201818.24

Το παρεμπόριο είναι μία μάστιγα που πρέπει να αντιμετωπιστεί, λέει ο Πιτσιόρλας


Η Υπουργός Τουρισμού Έλενα Κουντουρά με τον Αντιπρόεδρο της Korean Air κ. Lee Jinho, τον Γενικό Διευθυντή της Korean Air κ. Hoon Jun και η πρέσβης της Ελλάδας στην Κορέα Ιφιγένεια Κοντολέοντος.

Προτεραιότητα για την Ελλάδα η απευθείας αεροπορική σύνδεση Σεούλ-Αθήνας

Οικονομία21 Sep 201817.50

Διαδοχικές συναντήσεις της Υπουργού Τουρισμού Έλενας Κουντουρά 

Η ΕΣΕΕ τιμά αύριο την Ημέρα Ελληνικού Εμπορίου

Οικονομία21 Sep 201817.20

Επαναφέρει εκ νέου τα βασικά αιτήματα της Μμε επιχειρηματικότητας


«Εκπτώσεις 70% για τα χαμηλότερα εισοδήματα με το νέο Κοινωνικό Τιμολόγιο»

Οικονομία21 Sep 201812.20

Σύμφωνα με δηλώσεις που έκανε ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Γ. Σταθάκης

Κοντά στο 90% της παραγωγής ακτινιδίων ετησίως εξάγεται

Οικονομία20 Sep 201821.21

Οι θέσεις της Άτυπης Διεπαγγελματικής Ομάδας Ακτινιδίου για τις προδιαγραφές ποιότηταςΜασούτηςMediterranean CosmosHuawei Y series
Typosthes.gr - Twitter
Typosthes.gr - Facebook

Τρέχον Τεύχος

Τελετή θεμελίωσης για νέο τερματικό σταθμό στο αεροδρόμιο Θεσσαλονίκης

δείτε το τεύχος

7222


© 2012 ePublish

Rss | Επικοινωνία