14

AUG
2018

Πάνω από 1.500 εκθέτες στη φετινή ΔΕΘ – Τα βασικά χαρακτηριστικά της φετινής διοργάνωσης

Θεσσαλονίκη: 52 αμερικάνικες εταιρείες-κολοσσοί και...100 start ups στη ΔΕΘ!

10 Aug 201813.30
Με βασικά χαρακτηριστικά την εξωστρέφεια, τον διεθνή «αέρα», την καινοτομία, την επιχειρηματικότητα και την ψυχαγωγία θα ανοίξει τις πύλες της η 83η ΔΕΘ στις 8 Σεπτεμβρίου και μέχρι τις 16 του ίδιου μήνα θα κρατήσει αμείωτο το ενδιαφέρον των επισκεπτών με τις δεκάδες εκδηλώσεις και θεματικές ενότητές της. Με περισσότερους από 1.500 εκθέτες και πλήρη εκθεσιακή κάλυψη, στεγασμένου και υπαίθριου χώρου, η 83η ΔΕΘ αναμένεται να είναι η μεγαλύτερη της δεκαετίας.

Η φετινή διοργάνωση θα είναι η πλέον διεθνοποιημένη των τελευταίων ετών, με την παρουσία των ΗΠΑ ως Τιμώμενης Χώρας να δίνει τον τόνο των διεθνών συμμετοχών. Οι Ηνωμένες Πολιτείες φέρνουν στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Θεσσαλονίκης και συγκεκριμένα στο περίπτερο 13 52 αμερικανικές εταιρείες-κολοσσούς, κυρίως του τεχνολογικού κλάδου, που θα παρουσιάσουν τα σύγχρονα επιτεύγματά τους. Από την Microsoft, τη Google και την Hewlett Packard μέχρι τη Cisco και την Coca-Cola, η αμερικανική επιχειρηματική παρουσία θα είναι ιδιαίτερα δυναμική.

Πέραν όμως της αμερικανικής παρουσίας, συνολικά οι διεθνείς συμμετοχές στη φετινή διοργάνωση θα είναι σημαντικές, με το περίπτερο 6 που θα τις υποδεχτεί να είναι πλέον πλήρες. Ο αριθμός των ξένων συμμετοχών ανέρχεται φέτος σε 22 έναντι των 18 της προηγούμενης διοργάνωσης, ενώ έχει αυξηθεί κατά 40% ο εκθεσιακός χώρος που καταλαμβάνουν. Μάλιστα, για πρώτη φορά συμμετέχουν στη ΔΕΘ η Πορτογαλία και το Ουζμπεκιστάν.

Αξίζει επίσης να σημειωθεί ότι η συμμετοχή της Ινδίας είναι ιδιαίτερα αυξημένη και λειτουργεί και ως προπομπός για την 84η ΔΕΘ, όπου θα είναι τιμώμενη χώρα. Με μεγάλη συμμετοχή έρχεται και η Κίνα, συνεχίζοντας την περσινή επιτυχημένη παρουσία της, όταν είχε εκείνη την ιδιότητα της τιμώμενης χώρας.

Σημαντικός όμως είναι και ο επιχειρηματικός χαρακτήρας της 83ης ΔΕΘ. Η φετινή διοργάνωση θα υποδεχθεί 100 ελληνικές start ups στο περίπτερο 12, που θα αναδείξουν το πρόσωπο μιας άλλης Ελλάδας, σε μια πρωτοβουλία του υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης και της ΔΕΘ-Helexpo.

Το ελληνικό επιχειρείν δίνει και φέτος ψήφο εμπιστοσύνης στην Έκθεση, με τον επιχειρηματικό χαρακτήρα της να είναι ενισχυμένος, υπό την «ομπρέλα» και της συμμετοχής της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος. Όλα τα Επιμελητήρια της χώρας θα φιλοξενηθούν σε δύο περίπτερα.

Παράλληλα, θεματικά αφιερώματα που θα καλύπτουν ένα ευρύ πεδίο ενδιαφερόντων, από την εκπαίδευση, την αυτοκίνηση, την ενέργεια μέχρι την ομορφιά, την γαστρονομία και το e-gaming, θα υποδέχονται τους επισκέπτες, με πολλές δράσεις και εκδηλώσεις.

Πλούσιο θα είναι και το πρόγραμμα των music events της 83ης ΔΕΘ με μεγάλα ονόματα και μία συναυλία κάθε μέρα, την οποία οι επισκέπτες θα μπορούν να παρακολουθούν με το εισιτήριο εισόδου στην Έκθεση.

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ;(0)Τύπος Θεσσαλονίκης

Τετράωρη στάση εργασίας σήμερα στον ΑΝΤ1 - Τι αναφέρει η ΕΣΗΕΑ

Οικονομία13 Aug 201819.00

Η στάση πραγματοποιείται από τις 18.00 έως τις 22.00

Θεσσαλονίκη: Τα καραβάκια ελπίζουν σε καλοκαιρία μέχρι και Οκτώβριο

Οικονομία13 Aug 201818.31

Ο άστατος καιρός επηρέασε αρνητικά την κίνηση στα δρομολόγια


"Ιαπωνική Εβδομάδα" το 2019 στην Αθήνα

Οικονομία13 Aug 201816.50

Ευκαιρία για την προώθηση και προβολή της Ελλάδας ως τουριστικού προορισμού


Υπ. Εργασίας: Μειώθηκαν οι ληξιπρόθεσμες κύριες συντάξεις

Οικονομία13 Aug 201816.40

Κάτω από τις 50 χιλιάδες σύμφωνα με ανακοίνωση - απάντηση σε δημοσίευμα


Ίδρυση εταιρείας ακόμη και σε 18 λεπτά

Οικονομία13 Aug 201813.20

Με την Ηλεκτρονική Υπηρεσία Μίας Στάσης (e-ΥΜΣ) που λειτουργεί εδώ και 22 ημερολογιακές ημέρες

Γ. Βρούτσης: «Σε τραγικά αδιέξοδα οικονομία και ασφαλισμένοι»

Οικονομία13 Aug 201812.40

Τι ανέφερε ο τομεάρχης Εργασίας της ΝΔ για τις ληξιπρόθεσμες οφειλές στα ασφαλιστικά ταμεία και τον εξωδικαστικό μηχανισμό

ΤΖΟΚΕΡ: Ένας υπερτυχερός από Βόρεια Ελλάδα κερδίζει €4,5 εκατ. - Που έπαιξε!

Οικονομία13 Aug 201800.10

Δύο υπερτυχερούς ανέδειξε η σημερινή κλήρωση του ΤΖΟΚΕΡ που μοίρασε πάνω από 9 εκατ. ευρώ στην πρώτη κατηγορία

Μπλουζάκια "Made in Greece" από πρόσφυγες στη Θεσσαλονίκη! (ΦΩΤΟ)

Οικονομία12 Aug 201816.58

Το λογότυπο στο μπλουζάκι "This is not a t-shirt" θέλει να αναδείξει τον σκοπό αυτής της προσπάθειας


Mediterranean CosmosΜασούτηςBlue LagoonΕΛΠΕΔΕΘΠΟΥ


Typosthes.gr - Twitter
Typosthes.gr - Facebook

Τρέχον Τεύχος

Ο Δήμος Θεσσαλονίκης στην αντεπίθεση για τα σκουπίδια στην πόλη

δείτε το τεύχος

7193


© 2012 ePublish

Rss | Επικοινωνία