Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

«Όχι» στο πλαφόν στις τιμές των καυσίμων λέει η Π.Ο.Π.Ε.Κ.

Ζητά να γίνει σύσκεψη όλων των παραγόντων της αγοράς για το θέμα των υψηλών τιμών

Σύσκεψη με τη συμμετοχή όλων των παραγόντων της αγοράς προκειμένου να ακουστούν όλες οι απόψεις για τις υψηλές τιμές των καυσίμων ζητεί η Πανελλήνια Ομοσπονδία Πρατηριούχων Εμπόρων Καυσίμων (Π.Ο.Π.Ε.Κ.), λέγοντας εκ νέου κατηγορηματικά «όχι» στην προοπτική επιβολής πλαφόν στα νησιά ή άλλες περιοχές.

Η Π.Ο.Π.Ε.Κ. έστειλε σχετική επιστολή με το αίτημά της στη Ρυθμιστική Αρχή Ενέργειας, υπογραμμίζοντας ότι η σύσκεψη πρέπει να γίνει «πριν από οποιαδήποτε εσφαλμένη απόφαση – εισήγηση, περί επιβολής πλαφόν στις τιμές των καυσίμων». Η εικόνα των τιμών, επισημαίνει, «οφείλεται σε άλλους παράγοντες και όχι στην αισχροκέρδεια όπως κάποιοι ισχυρίζονται». «Αν όντως υπάρχει αισχροκέρδεια, ας την εντοπίσουμε όλοι μαζί» καταλήγει.

Υπενθυμίζεται ότι σε πρόσφατη ανακοίνωσή της ο Ομοσπονδία ανέλυε τους παράγοντες, που οδηγούν υψηλότερα τις τιμές των καυσίμων στα νησιά.

Πηγή: naftemporiki.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Έλλη Στάη: Είμαι 70 χρονών - Δεν κάνω διατροφή αλλά γυμνάζομαι (VIDEO)
Σπάνια συνέντευξη παραχώρησε η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια – Τι είπε για τις προσπάθειες να «πετάξει» από πάνω της τον τίτλο της όμορφης
Έλλη Στάη: Είμαι 70 χρονών - Δεν κάνω διατροφή αλλά γυμνάζομαι (VIDEO)
Θεσσαλονίκη: Στη Θέρμη τα νέα εργαστήρια Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης
Το νέο σχολικό συγκρότημα θα ανεγερθεί σε οικόπεδο 20 στρεμμάτων στο Νέο Ρύσιο – Τι ανακοινώθηκε στο δημοτικό συμβούλιο Θέρμης
Θεσσαλονίκη: Στη Θέρμη τα νέα εργαστήρια Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης