Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

"Βραβείο Ανώτερης Γεύσης" για την οικογένεια της Amita

Στα iTQi Superior Taste Awards ...

Η  Amita, ο χυμός της  Coca-Cola Τρία Έψιλον που βρίσκεται στην κορυφή της προτίμησης των Ελλήνων καταναλωτών, προσφέροντας ποιοτικούς και ιδιαίτερους γευστικούς συνδυασμούς, φέτος ξεχώρισε στα iTQi Superior Taste Awards καθώς σειρά γεύσεών της διακρίθηκαν με το Βραβείο Ανώτερης Γεύσης & Ποιότητας. Τα παραπάνω τονίζονται σε σχετική εταιρική ανακοίνωση.

 Επιβράβευση για την ξεχωριστή ποιότητα και γεύση έλαβε ο αγαπημένος χυμός των νέων, Αmita Μotion. Ο 100% φυσικός χυμός με  τον  μοναδικό συνδυασμό των 9 φρούτων και 7 βιταμινών  κατέκτησε τους ειδικούς του iTQi Superior Taste Awards στις Βρυξέλλες.

 Με δύο αστέρια επίσης βραβεύτηκαν οι 100% φυσικοί χυμοί χωρίς προσθήκη ζάχαρης, Amita Πορτοκάλι, Amita Μήλο-Πορτοκάλι-Καρότο, Amita Fun Blue & Amita Fun Red καθώς και τα φρουτοποτά Amita Βύσσινο, Amita Ροδάκινο και Amita Πορτοκάλι-Βερίκοκο-Μήλο, ενώ ένα αστέρι ανώτερης γεύσης απέσπασε και ο χυμός Amita Fun Καρότο.

 Τα iTQi Superior Taste Awards, τα οποία διοργανώνει κάθε χρόνο το Διεθνές Ινστιτούτο Γεύσης και Ποιότητας (iTQi), επιβραβεύουν κορυφαία προϊόντα σε όλο τον κόσμο, αναλύοντας τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά τους και αναδεικνύοντας την ανώτερη ποιότητα και γεύση τους. Φέτος, η επιτροπή του διαγωνισμού, η οποία απαρτίζεται από διακεκριμένους με αστέρια Michelin σεφ και γευσιγνώστες, ξεχώρισε την Amita, μέσα από μια αναλυτική διαδικασία αξιολόγησης, με αυστηρούς κανόνες οργανοληπτικής ανάλυσης και κριτήρια όπως η γεύση, όψη, οσμή, επίγευση και υφή.

 Ξεκινώντας να παράγεται το 1983, η Amita έχει καταφέρει να κατακτήσει τις καρδιές των Ελλήνων και να μπει σε κάθε σπίτι της χώρας. Η μακροχρόνια σχέση εμπιστοσύνης που έχει χτίσει η Amita με τους Έλληνες έρχεται να επισφραγιστεί με αυτή της τη βράβευση, η οποία αναδεικνύει την εξαιρετική της ποιότητα και γεύση και την τοποθετεί ανάμεσα σε κορυφαία προϊόντα, παγκοσμίου φήμης.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ