Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Ύμνος στην Ελλάδα και τις ομορφιές της από τη Victoria Hislop

Σε εκδήλωση που διοργάνωσε ο  ΕΟΤ στο Λονδίνο με το περιοδικό Condé Nast Traveller...

Η καταξιωμένη βρετανίδα  συγγραφέας  και δημοσιογράφος  κα Victoria Hislop  εξύμνησε τις ομορφιές της Ελλάδας μέσα από τις προσωπικές της βιωματικές εμπειρίες  που  μοιράστηκε με το κοινό, σε ειδική εκδήλωση του ΕΟΤ “Traveller’s Tales with Victoria Hislop”,   που διοργάνωσε το Γραφείο Ε.Ο.Τ. Ηνωμένου  Βασιλείου & Ιρλανδίας σε συνεργασία με το έγκριτο  και εξειδικευμένο στον τουρισμό πολυτελείας περιοδικό Condé Nast Traveller.

Η εκδήλωση οργανώθηκε στο πλαίσιο των δράσεων εξωστρέφειας του ΕΟΤ στη βάση των στρατηγικών κατευθύνσεων της υπουργού Τουρισμού κας Έλενας Κουντουρά για την ανάδειξη της Ελλάδας σε παγκόσμιο ελκυστικό προορισμό για τουρισμό 365 ημέρες το χρόνο, που προσφέρει μοναδικές  αυθεντικές εμπειρίες.

Αφιερωμένη στην Ελλάδα και τον τουρισμό, η εκδήλωση απευθύνονταν σε υψηλού εισοδηματικού επιπέδου κοινό με ειδικά και θεματικά ενδιαφέροντα.

 H κα Hislop παρουσίασε τη μοναδικότητα του ελληνικού τουριστικού προϊόντος και μίλησε με ενθουσιασμό για την Ελλάδα και την ιδιαίτερη σχέση που έχει με τη χώρα μας,  σε συνέντευξη που παραχώρησε  στην αρχισυντάκτρια του Condé Nast και του Vanity Fair, κα Michelle Jana Chan.

Οι προσκεκλημένοι  αναγνώστες του Condé Nast, δημοσιογράφοι  και διασημότητες, μεταξύ των οποίων ο δημοφιλής παρουσιαστής εκπομπών και γευσιγνώστης κ.Jonathan Phang, απόλαυσαν ελληνικά εδέσματα και μενού γευσιγνωσίας και γνωριμίας με τα ελληνικά προϊόντα.

Την εκδήλωση συντόνισε  η Διευθύντρια του Γραφείο ΕΟΤ Ηνωμένου Βασιλείου & Ιρλανδίας, κα Έμυ Αναγνωστοπούλου.

Η ιδέα των Traveller’s Tales είναι η εξιστόρηση από διακεκριμένες προσωπικότητες  εξερευνήσεων, περιπετειών και προσωπικών ταξιδιωτικών εμπειριών  σε επιλεγμένο αναγνωστικό κοινό του περιοδικού Condé Nast Traveller , υψηλού κοινωνικο-οικονομικού προφίλ, που πραγματοποιεί ετησίως, κατά μέσο όρο έξι ταξίδια στο εξωτερικό.

Η  Victoria Hislop, είναι ιδιαίτερα γνωστή από τα μυθιστορήματα “To Νησί” (The Island) και “ Καρτ-ποστάλ από την Ελλάδα” (Cartes Postales from Greece), που  διαδραματίζονται σε ελληνικούς προορισμούς. Τα βιβλία της έχουν μεταφραστεί σε περισσότερες από τριάντα γλώσσες και έχουν πουλήσει περισσότερα από  6 εκατομμύρια  αντίτυπα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Γιακουμάκης για τις επιθέσεις εναντίον του: «Μακάρι αυτοί να βρουν το νόημα της ζωής»
Τι απάντησε ο ποδοσφαιριστής μετά τις διαδικτυακές επιθέσεις που δέχτηκε λόγω του χαμένου πέναλτι στον αποκλεισμό της Εθνικής Ελλάδος από τη Γεωργία
Γιακουμάκης για τις επιθέσεις εναντίον του: «Μακάρι αυτοί να βρουν το νόημα της ζωής»