22

SEP
2018

Ενημέρωση για τους τομείς του φυσικού αερίου και της ενέργειας

H Παγκόσμια Διακοινοβουλευτική Ένωση στην EDIL HELLAS στη Σίνδο

11 Jul 201816.10

Τις εγκαταστάσεις της EDIL HELLAS στη βιομηχανική περιοχή της Σίνδου επισκέφθηκαν τα μέλη ΠαΔΕΕ της Παγκόσμιας Διακοινοβουλευτικής Ένωσης (στην οποία μετέχουν ελληνικής καταγωγής βουλευτές του εξωτερικού) στο πλαίσιο επίσημης επίσκεψής τους στη Θεσσαλονίκη.

Τα μέλη του κοινοβουλευτικού αυτού οργανισμού που ιδρύθηκε με πρωτοβουλία της ελληνικής κυβέρνησης επέλεξε την εταιρεία EDIL HELLAS για να ενημερωθεί σε θέματα που αφορούν το επιχειρείν στη Βόρεια Ελλάδα και ειδικότερα στους τομείς του φυσικού αερίου και της ενέργειας όπου δραστηριοποιείται η EDIL με νέες επενδύσεις.

πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της EDIL κ. Μιχάλης Λαμπρόπουλος και τα στελέχη της εταιρείας ξενάγησαν τον Πρόεδρο και τα μέλη της ΠαΔΕΕ στις εγκαταστάσεις Συμπιεσμένου Φυσικού Αερίου στη Σίνδο και τους ενημέρωσαν για τα επιχειρησιακά πλάνα της εταιρείας  που εκτός από το συμπιεσμένο φυσικό αέριο, περιλαμβάνουν επενδύσεις σε υποδομές για την αποθήκευση και μεταφορά υγροποιημένου φυσικού αερίου (small scale LNG), νέα δίκτυα διανομής σε πόλεις που δεν καλύπτονται από το δίκτυο φυσικού αερίου (ΑΣΦΑ) και σε τεχνολογίες αιχμής που αφορούν τα έξυπνα δίκτυα και τα δίκτυα υψηλής πίεσης .


Ο Πρόεδρος Βουλευτής Δ. Αυστραλίας Peter Katsampanis, αναφέρθηκε στην τεράστια εμπειρία που έχει αναπτυχθεί στη χώρα του από τις μεγαλύτερες στην παραγωγή φυσικού αερίου χώρες και δεσμεύτηκε να υποστηρίξει την συνεργασία με σκοπό την μεταφορά τεχνογνωσίας, τη διαμόρφωση στρατηγικής, την αναζήτηση πόρων και χρηματοοικονομικών μεθόδων για την στήριξη των νέων επενδύσεων στην Ελλάδα.

Ο Γερουσιαστής του Rhode Island κ. Λεωνίδας Ραπτάκης και ο Γερουσιαστής του Quebec του Καναδά κ. Gerry Sclavounos επίσης μίλησαν για το ενδιαφέρον των χωρών τους για συνεργασία με εταιρείες που επενδύουν στον χώρο της ενέργειας και του ΦΑ με επίκεντρο τη Θεσσαλονίκη σαν συνέχεια των μεγάλων ενεργειακά έργων που εκτελούνται στην περιοχή όπως ο ΤΑΡ.


Παρόμοιες παρεμβάσεις έκαναν επίσης οι κ. John Pandazopoulos, Former Minister Victoria Australia, ο κ. Stephan Pappas, Senator Wyoming USA, ο κ. George Michalakis, MP South Africa.

Στην επίσκεψη παρευρέθηκαν ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Θ. Παππάς και Δήμαρχοι της ευρύτερης περιοχής προσκεκλημένοι της εταιρείας οι οποίοι είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν από την Edil για τη συμβολή των νέων επενδύσεων στην ανάπτυξη της τοπικής οικονομίας και της ποιότητας ζωής αλλά και να έρθουν σε επαφή με  την ΠαΔΕΕ για την ανάπτυξη συνεργειών σε γενικότερα θέματα που αφορούν την περιοχή.


 


ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ;(0)Τύπος Θεσσαλονίκης

Το Internet θα χωριστεί στα δύο έως το 2028

Οικονομία22 Sep 201814.41

Η πρόβλεψη του πρώην διευθύνοντος  συμβούλου της Google και προέδρου της μητρικής της εταιρείας, Alphabet, Έρικ Σμιντ

Θεσσαλονίκη: «Όχι» ΕΣΘ στο ωράριο Μπουτάρη για τα μαγαζιά

Οικονομία22 Sep 201801.10

Πώς σχολιάζει ο πρόεδρος του ΕΣΘ την πρόταση Μπουτάρη για το ωράριο


Έναρξη αιτήσεων για νέο πρόγραμμα του ΟΑΕΔ - Ποιους αφορά

Οικονομία21 Sep 201818.30

Επιχορήγηση επιχειρήσεων για τη διατήρηση νέων θέσεων εργασίας


Ενισχύεται η δράση των μικτών κλιμακίων ελέγχου στην αγορά

Οικονομία21 Sep 201818.24

Το παρεμπόριο είναι μία μάστιγα που πρέπει να αντιμετωπιστεί, λέει ο Πιτσιόρλας


Η Υπουργός Τουρισμού Έλενα Κουντουρά με τον Αντιπρόεδρο της Korean Air κ. Lee Jinho, τον Γενικό Διευθυντή της Korean Air κ. Hoon Jun και η πρέσβης της Ελλάδας στην Κορέα Ιφιγένεια Κοντολέοντος.

Προτεραιότητα για την Ελλάδα η απευθείας αεροπορική σύνδεση Σεούλ-Αθήνας

Οικονομία21 Sep 201817.50

Διαδοχικές συναντήσεις της Υπουργού Τουρισμού Έλενας Κουντουρά 

Η ΕΣΕΕ τιμά αύριο την Ημέρα Ελληνικού Εμπορίου

Οικονομία21 Sep 201817.20

Επαναφέρει εκ νέου τα βασικά αιτήματα της Μμε επιχειρηματικότητας


«Εκπτώσεις 70% για τα χαμηλότερα εισοδήματα με το νέο Κοινωνικό Τιμολόγιο»

Οικονομία21 Sep 201812.20

Σύμφωνα με δηλώσεις που έκανε ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Γ. Σταθάκης

Κοντά στο 90% της παραγωγής ακτινιδίων ετησίως εξάγεται

Οικονομία20 Sep 201821.21

Οι θέσεις της Άτυπης Διεπαγγελματικής Ομάδας Ακτινιδίου για τις προδιαγραφές ποιότηταςΜασούτηςMediterranean CosmosHuawei Y series
Typosthes.gr - Twitter
Typosthes.gr - Facebook

Τρέχον Τεύχος

Τελετή θεμελίωσης για νέο τερματικό σταθμό στο αεροδρόμιο Θεσσαλονίκης

δείτε το τεύχος

7222


© 2012 ePublish

Rss | Επικοινωνία