Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Στη Θεσσαλονίκη η Διεθνής Συνάντηση για τον Τουρισμό στο Δρόμο του Μεταξιού

Υπεγράφη σήμερα η σχετική συμφωνία με τον Παγκόσμιο Οργανισμό Τουρισμού

Τον ερχόμενο Οκτώβριο, στη Θεσσαλονίκη θα διεξαχθεί η 8η Διεθνής Συνάντηση για τον Τουρισμό στο Δρόμο του Μεταξιού. Η υπουργός Τουρισμού, Έλενα Κουντουρά και ο γενικός γραμματέας του Παγκόσμιου Οργανισμού Τουρισμού, Ζόραμπ Πολολικασβίλι, υπέγραψαν σήμερα τη σχετική συμφωνία στο Σαν Σεμπαστιάν της Ισπανίας. Σημειώνεται δε ότι είναι η πρώτη φορά, που η συγκεκριμένη διοργάνωση θα πραγματοποιηθεί σε ευρωπαϊκή πόλη.

Η συμφωνία υπεγράφη στο πλαίσιο της 108ης Συνόδου του Εκτελεστικού Συμβουλίου του Παγκόσμιου Οργανισμού Τουρισμού, όπου η Ελλάδα συμμετέχει για πρώτη φορά από ιδρύσεως του Οργανισμού, ως εκλεγμένο μέλος για την περίοδο 2018-2021.

Η διεθνής συνάντηση συνδιοργανώνεται από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Τουρισμού, το Υπουργείο Τουρισμού της Ελλάδας και την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, με την υποστήριξη του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και τοπικών φορέων.

H κ. Κουντουρά αναφέρθηκε στη στενή συνεργασία που έχει καθιερώσει η Ελλάδα και το Υπουργείο Τουρισμού με τον Παγκόσμιο Οργανισμό Τουρισμού, για την προώθηση μεταξύ άλλων, προγραμμάτων, δράσεων και πρωτοβουλιών που προωθούν τη βιώσιμη τουριστική ανάπτυξη.

Πηγή: naftemporiki.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Άναψε φωτιές ο Παππάς: Σκληρή κόντρα μετά τις δηλώσεις για συνεννόηση (VIDEO)
Είπε ότι υπήρχε προετοιμασία με τα άλλα κόμματα της αντιπολίτευσης για την κατάθεση πρότασης δυσπιστίας - Αντιπαράθεση μέχρι τα ξημερώματα στη Βουλή
Άναψε φωτιές ο Παππάς: Σκληρή κόντρα μετά τις δηλώσεις για συνεννόηση (VIDEO)
Ξεσπά ο Αντώνης Κανάκης για Τέμπη: «Σε πιάνει μπόχα, αηδία» - Τα ερωτήματα που θέτει
«Ένα ακόμα δυστύχημα είναι ότι δυστυχώς επάνω σε αυτή την υπόθεση έχουν ξεκινήσει να παίζονται χίλια δυο παιχνίδια» είπε ο Αντώνης Κανάκης
Ξεσπά ο Αντώνης Κανάκης για Τέμπη: «Σε πιάνει μπόχα, αηδία» - Τα ερωτήματα που θέτει