Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Μία νέα εταιρεία καινοτομεί στην εστίαση με έδρα... τη Θεσσαλονίκη!

Το horecamarket.gr αποτελεί την 1η ελληνική ηλεκτρονική μηχανή αναζήτησης προϊόντων και υπηρεσιών στον κλάδο του Ho.Re.Ca.

Μία νέα εταιρεία από τη Θεσσαλονίκη καινοτομεί και έρχεται να συμπληρώσει ένα κενό που υπήρχε στον κλάδο του Ho.Re.Ca.! 

Το horecamarket.gr αποτελεί την 1η ελληνική ηλεκτρονική μηχανή αναζήτησης προϊόντων και υπηρεσιών, για τον εξοπλισμό και την τροφοδοσία παντός τύπου καταστημάτων στο κλάδο Ho.Re.Ca.. Όλες οι πληροφορίες και τα προϊόντα που χρειάζονται οι επαγγελματίες βρίσκονται πλέον συγκεντρωμένα σε μια πλατφόρμα.

Ο βασικός σκοπός και η καινοτομία του horecamarket.gr είναι η αμφίδρομη online σύνδεση που προσφέρει μεταξύ της προμηθευτικής αλυσίδας του κλάδου Ho.Re.Ca.  με τους επαγγελματίες του κλάδου (Ιδιοκτήτες Καταστημάτων, Chef, barista, FnB, Pastry Chef, κ.α.) 24 ώρες το 24ωρο | 365 ημέρες το χρόνο!

Που και πως χρησιμεύει

Για τον επαγγελματία του κλάδου, το horecamarket.gr προσφέρει τη δυνατότητα άμεσης πρόσβασης σε όλες τις πληροφορίες που χρειάζεται για την λειτουργία και ανάπτυξη της της επιχείρησης του. Προϊόντα, προμηθευτές , όλα τα νέα και τις εξελίξεις του κλάδου καθώς και on line εργαλεία επικοινωνίας, κατηγοριοποίησης και επεξεργασίας πληροφοριών συγκεντρωμένα σε μια πλατφόρμα!

Για την προμηθευτική αλυσίδα, το horecamarket.gr αποτελεί το πλέον εξειδικευμένο διαδικτυακό B2B marketplace, για τον κλάδο Ho.Re.Ca.. Χρησιμοποιώντας τα πλέον απλουστευμένα τεχνολογικά εργαλεία αναζήτησης, κατηγοριοποίησης και online πληροφόρησης που εφαρμόζονται παγκοσμίως στο σύγχρονο ηλεκτρονικό εμπόριο, του προσφέρει την δυνατότητα προβολής και προώθησης των προϊόντων του. Ταυτόχρονα η  επικοινωνία με τον επαγγελματία του κλάδου είναι εφικτή 24 ώρες το 24ωρο, 365 ημέρες το χρόνο, δίνοντας του ουσιαστικές λύσεις  ανάπτυξης και προβολής.

INFO

  • www.horecamarket.gr
  • Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 2310248406 
  • Προξένου Κορομηλά 1, Θεσσαλονίκη | Κανάρη & Ακαδημίας 8, Κολωνάκι, Αθήνα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Με νέες θεματικές ο 15ος Διαγωνισμός NBG Business Seeds της Εθνικής Τράπεζας
Aνάδειξη και επιβράβευση πρωτότυπων ιδεών, ερευνητικών αποτελεσμάτων, επιχειρηματικών σχεδίων και εταιρειών, που συμβάλλουν στην ανάπτυξη καινοτόμων...
Με νέες θεματικές ο 15ος Διαγωνισμός NBG Business Seeds της Εθνικής Τράπεζας