Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Θεσσαλονίκη – Αθήνα: Ταξίδι με το πολυτελές τρένο «Ασημένιο Βέλος»! (ΦΩΤΟ)

Αλλάζουν οι σιδηροδρομικές μετακινήσεις από τον Σεπτέμβριο του 2018

Μεγάλη αλλαγή στην σιδηροδρομική σύνδεση Θεσσαλονίκης – Αθήνας αναμένεται από το φθινόπωρο του 2018, καθώς η ΤΡΑΙΝΟΣΕ θα φέρει το πρώτο «Ασημένιο Βέλος», το οποίο θα κάνει το ταξίδι σε 3 ώρες και 20 λεπτά, αλλά και με πολυτέλεια που δεν συνηθίζουμε να έχουμε στο ταξίδι με το τρένο.

Τον Σεπτέμβριο του 2018 το «Ασημένιο Βέλος» («Frecciargento» στα ιταλικά) αναμένεται η υπερσύγχρονη αμαξοστοιχία που φέρνουν στην Ελλάδα οι Ιταλοί ιδιοκτήτες της ΤΡΑΙΝΟΣΕ, για να ενισχύσει τον ελληνικό σιδηρόδρομο.

Με ταχύτητες που αγγίζουν τα 250 χλμ./ώρα, το «Ασημένιο Βέλος» αναμένεται να σηματοδοτήσει μια σημαντική αλλαγή στις σιδηροδρομικές μετακινήσεις στην ελληνική Επικράτεια, αφού πλέον η διαδρομή Αθήνα-Θεσσαλονίκη θα γίνεται μέσα 3 ώρες και 20 λεπτά.

Το ταξίδι εκτός από πολύ γρήγορο, θα είναι και άνετο, καθώς το συγκεκριμένο τρένο της Ferrovie, διαθέτει όλες τις απαραίτητες ανέσεις για τους επιβάτες, όπως κλιματισμό, τραπεζάκια ανά κάθισμα, οθόνες LCD για την παρακολούθηση μηνυμάτων και ψυχαγωγικού προγράμματος, μπαρ κ.α.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ