Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Θεσσαλονίκη: Γνωστό εμπορικό στα δυτικά γιόρτασε 3 χρόνια! (ΦΩΤΟ + VIDEO)

Ένα 3ήμερο πάρτυ στο αγαπημένο outlet στη Θεσσαλονίκη

Το One Salonica, το αγαπημένο outlet mall της Θεσσαλονίκης, έκλεισε 3 χρόνια λειτουργίας και γιόρτασε με ένα 3-ήμερο party στις 30, 31 Μαρτίου και 1 Απριλίου.

Τρεις ημέρες γεμάτες με λαμπερά events και φαντασμαγορικά happenings που συνόδευσαν τις ανοιξιάτικες αγορές των επισκεπτών, με τις super εορταστικές προσφορές από τα καταστήματα του One Salonica!

Το τριήμερο party τα είχε όλα! Απίστευτα χορευτικά από τις ομάδες των Pro Dancers, που παρέσυραν το κοινό στο ξέφρενο ρυθμό τους, μαθήματα μαγείας γενεθλίων και εντυπωσιακά μαγικά κόλπα από το Μάγο Μαρμέλο, που εντυπωσίασαν μικρούς και μεγάλους, αλλά και την εκρηκτική live εμφάνιση της αγαπημένης pop star DEMY, που απογείωσε το party με τις μοναδικές επιτυχίες της και ξεσήκωσε το κοινό του One!

Φυσικά, δεν θα μπορούσε να λείπει η πιο φαντασμαγορική παρέλαση κρουστών των PARANAUE, με τη συνοδεία χορευτών Capoeira, που έδωσαν τη δική τους γιορτινή ατμόσφαιρα σε μία κινητή φιέστα που πέρασε από όλους τους ορόφους.

Το καθιερωμένο και διαδραστικό Birthday Cake Workshop σοκολατοδημιουργίας πραγματοποιήθηκε, όπως κάθε χρόνο, στο ισόγειο. Οι σπουδαστές του ΙΕΚ ΑΚΜΗ μαζί με τους μικρούς ζαχαροπλάστες/επισκέπτες κατασκεύασαν και στόλισαν την τεράστια σοκολατένια τούρτα γενεθλίων του One Salonica!

Το party ολοκληρώθηκε με το Fashion Workshop, στο οποίο οι μικροί φίλοι του εμπορικού δημιούργησαν μοδάτα αξεσουάρ και έκαναν στη συνέχεια τη δική τους πασαρέλα στο κόκκινο χαλί, αλλά και με το Cookie Workshop όπου τα παιδιά έφτιαξαν τα δικά τους χειροποίητα κουλουράκια γενεθλίων!

Ένα  party που έμεινε σε όλους αξέχαστο!

Και του χρόνου!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ