Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Chivas Venture: Πώς μπορείτε να υποστηρίξετε τον Έλληνα φιναλίστ

 Άρχισε η παγκόσμια online ψηφοφορία ...

Η μεγάλη στιγμή για τον Έλληνα finalist, Ιγνάτιο Φωτίου, ιδρυτή της TOBEA, έφτασε: Έως τις 25 Απριλίου, το ελληνικό κοινό θα έχει τη δυνατότητα να υποστηρίξει τον Έλληνα finalist μέσω της online ψηφοφορίας στο website του Chivas Venture.

Μέχρι σήμερα, το Chivas Venture έχει λάβει πάνω από 8.000 αιτήσεις από 6 ηπείρους από startups οι οποίες επιδιώκουν την επιτυχία, ενώ συγχρόνως αλλάζουν το κόσμο προς το καλύτερο. Οι φετινές startups προσπαθούν να αντιμετωπίσουν ζητήματα κοινωνικού& περιβαλλοντικού περιεχομένου αλλά και θέματα ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης σε παγκόσμιο επίπεδο. Από σερβιέτες, φιλικές προς το περιβάλλον, που συμβάλλουν στη μάχη κατά του στίγματος κατά την περίοδο της έμμηνου ρύσης σε αστικές περιοχές, μέχρι και pop-up coffee carts που παρέχουν εργασία, εκπαίδευση καθώς και δυνατότητα παροχής στέγης για τους αστέγους, οι finalists του Chivas Venture 2018 παρέχουν δημιουργικές και βιώσιμες λύσεις σε μια σειρά από σημαντικά θέματα παγκόσμιας εμβέλειας.

O Έλληνας finalist TOBEA, με αντικείμενο την παραγωγή του SEATRAC, ενός μηχανισμού μη μόνιμης διάταξης που προσφέρει αυτόνομη πρόσβαση στη θάλασσα σε άτομα με κινητικές δυσκολίες, θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στον τελικό του διαγωνισμού που θα πραγματοποιηθεί στο Amsterdam στις 24 Μαΐου.

Φέτος, το Chivas Venture προσφέρει ακόμα περισσότερα οφέλη στους finalists, οι οποίοι θα διεκδικήσουν μέρος της χρηματοδότησης του $1 εκατ. από το Chivas, μπροστά σ’ ένα κοινό αποτελούμενο από tech addicts, επενδυτές και επιχειρηματίες διεθνούς εμβέλειας στη σκηνή του TNW Conference στο Amsterdam. Από τους 27, θα παραμείνουν οι πέντε μεγάλοι finalists, που θα εκπροσωπήσουν τη χώρα τους στον πιο αναπάντεχο τελικό του Chivas Venture στις 24 Μαΐου. Οι μεγάλοι finalists θα έχουν τη δυνατότητα μέσα σε πέντε λεπτά να εντυπωσιάσουν την κριτική επιτροπή με τις καινοτόμες ιδέες τους, καταφέρνοντας να αρπάξουν μια μεγάλη ευκαιρία.

Κατά τη διάρκεια προετοιμασίας του Παγκόσμιου Τελικού του Chivas Venture, οι 27 finalists ταξίδεψαν στην Οξφόρδη για να συμμετάσχουν στο ‘Accelerator Program’ του Chivas Venture σε συνεργασία με το Skoll Centre για Κοινωνικούς Επιχειρηματίες, το οποίο συνδέεται με το Saïd Business School στο University of Oxford. Κατά τη διάρκεια τριών έντονων ημερών εκπαίδευσης, οι finalists είχαν τη δυνατότητα να αναπτύξουν τις ηγετικές τους ικανότητες, να συμμετάσχουν σε πρακτικά workshops, να μάθουν από διεθνείς κοινωνικούς επιχειρηματίες καθώς και να βελτιώσουν την πεντάλεπτη ομιλία τους σε one-to-one coaching sessions.

Έως τις 25 Απριλίου του 2018, η Ελλάδα θα μπορεί να υποστηρίξει την ΤΟΒΕΑ ψηφίζοντας ηλεκτρονικά στο website του Chivas Venture στο https://www.chivas.com/el-gr/the-venture/finalists/people/gr-tobea?utm_source=press-release&utm_medium=publisher&utm_campaign=venture-voting&utm_content=voting-article.

Δείτε το video της υποψηφιότητας της ελληνικής TOBEA

 

Οι ψήφοι του κοινού θα καθορίσουν πως θα διαμοιραστεί το αρχικό ποσό των $200,000 ανάμεσα στους finalists, προτού ψηφιστεί o νικητής ή οι νικητές των $800,000 στο Amsterdam.

Για περισσότερες πληροφορίες για τη συμμετοχή της TOBEA αλλά και των υπολοίπων 26 finalists του διαγωνισμού, επισκεφθείτε το https://www.chivas.com/el-gr/the-venture/finalists?utm_source=press-release&utm_medium=publisher&utm_campaign=venture-voting&utm_content=voting-article

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Άρης: Επιμένει για τελικό με κόσμο - «8.000 για κάθε ομάδα» ζητά ο Καυρπίδης
O Θόδωρος Καρυπίδης, ανέφερε ότι ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας πρέπει να γίνει -βάσει προκήρυξης- στο Πανθεσσαλικό και με 8.000 κόσμο για κάθε ομάδα.
Άρης: Επιμένει για τελικό με κόσμο - «8.000 για κάθε ομάδα» ζητά ο Καυρπίδης
Απόστολος Τζιτζικώστας: Τον άλλο μήνα οι ανακοινώσεις για την ανάπλαση της ΔΕΘ
«Τον άλλο μήνα θα έχουμε και τις σχετικές πολύ ευχάριστες ανακοινώσεις» δήλωσε σήμερα ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας
Απόστολος Τζιτζικώστας: Τον άλλο μήνα οι ανακοινώσεις για την ανάπλαση της ΔΕΘ