Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Watt & Volt: Το πρώτο εταιρικό κατάστημα στη Θεσσαλονίκη

Αναμένεται να φτάσει τους 500.000 πελάτες το 2022

Σε 500.000 από 40.000 που είναι σήμερα (κατά 50% οικιακοί χρήστες) αναμένεται να φτάσουν ως το 2022 οι πελάτες του εναλλακτικού παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας "Watt & Volt", όπως επισήμανε ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλός της, Αναστάσιος Παπαναγιώτου, εγκαινιάζοντας σήμερα στο κέντρο της Θεσσαλονίκης το πρώτο εταιρικό κατάστημα της εταιρείας (Ίωνος Δραγούμη 4), σε πανελλαδικό επίπεδο.

Ο ίδιος επισήμανε, ότι η εταιρεία, που προσφέρει εγγύηση χαμηλότερης τιμής στην αγορά, με τις εκπτώσεις να κυμαίνονται από 17% ως και 23%, κατατάχθηκε το 2016 στη δεύτερη θέση από άποψη σύναψης συμβολαίων με νέους πελάτες, ενώ υπογράμμισε ότι μηνιαίως την Watt& Volt προτιμούν 3.000-4.000 καινούριοι χρήστες.

Αναφορικά με τον εταιρικό σχεδιασμό της εταιρείας, ο κ. Παπαναγιώτου επισήμανε ότι για την επόμενη τριετία, ως το 2019, έχει προγραμματιστεί το άνοιγμα συνολικά 100 καταστημάτων "Watt & Volt" σε όλη την Ελλάδα και διευκρίνισε ότι από αυτά μόνο τα 10 συνολικά θα είναι εταιρικά και τα υπόλοιπα θα αναπτυχθούν μέσω Franchise. Απαντώντας δε σε σχετική ερώτηση τόνισε ότι το κόστος επένδυσης για τα Franchise καταστήματα ανέρχεται σε 15.000-30.000 ευρώ έκαστο. Μεταξύ άλλων ο κ. Παπαναγιώτου τόνισε ότι στα σχέδια της εταιρείας, που εισάγει μεγάλες ποσότητες ενέργειας από την Βουλγαρία, δεν εντάσσεται η δραστηριοποίησή της στην παραγωγή, "παρά μόνο σε Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας" και πρόσθεσε ότι οι καταναλωτές λαμβάνουν μηνιαίως τον λογαριασμό τους και ανά τετράμηνο την εκκαθάριση.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Πρόστιμα 1,48 εκατ. ευρώ σε πασίγνωστα καταστήματα – Ποια είναι, ποια η παράβαση
Βρέθηκαν μετά από ελέγχους στην αγορά - «Αδιαπραγμάτευτη η τήρηση της νομιμότητας απ’ όλους» είπε ο Κώστας Σκρέκας
Πρόστιμα 1,48 εκατ. ευρώ σε πασίγνωστα καταστήματα – Ποια είναι, ποια η παράβαση
Χριστίνα Μπόμπα: Χωρίς μαγιό σε παραλία – Η απάντηση σε αρνητικά σχόλια (ΦΩΤΟ)
«Μήπως να απενοχοποιήσουμε λίγο το γυμνό και τις σεμνοτυφίες και να ασχολούμασταν περισσότερο με τα ταμπού και τις προκαταλήψεις;»
Χριστίνα Μπόμπα: Χωρίς μαγιό σε παραλία – Η απάντηση σε αρνητικά σχόλια (ΦΩΤΟ)