Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Ryanair: Προσφορά για 48 ώρες με φθηνά εισιτήρια από 9,99 ευρώ!

Νέα προσφορά με αφορμή το πρόγραμμα της Θεσσαλονίκης

Νέα προσφορά από την γνωστή Low Cost εταιρεία, Ryanair, η οποία στο πλαίσιο της ανακοίνωσης του νέου της χειμερινού προγράμματος από τη Θεσσαλονίκη απελευθερώνει εισιτήρια με ναύλους 9,99 ευρώ.

Πιο αναλυτικά, όπως ανέφερε ο επικεφαλής μάρκετινγκ της Ryanair, Kenny Jacobs, από τη Θεσσαλονίκη «Προκειμένου να γιορτάσουμε  την ανακοίνωση του χειμερινού προγράμματος Θεσσαλονίκης  για το 2017, απελευθερώνομε νέα προσφορά, με ναύλους προς το Ευρωπαϊκό μας δίκτυο από 9.99€ μόνο, διαθέσιμοι προς κράτηση μέχρι τα μεσάνυχτα της Πέμπτης (2 Μαρτίου). Καθώς οι θέσεις αυτές θα εξαντληθούν σύντομα, οι πελάτες μας θα πρέπει να μπούνε τώρα www.ryanair.com ώστε να μην χάσουνε την ευκαιρία».

Υπενθυμίζεται πως η Ryanair ενισχύει τα διεθνή της δρομολόγια από Θεσσαλονίκη με 4 νέες πτήσεις προς ευρωπαϊκές πόλεις (δείτε ΕΔΩ αναλυτικά) για τον χειμώνα του 2017. Όπως δήλωσε ο Kenny Jacobs: «Με 19 χειμερινά δρομολόγια σε σύνολο, θα συμβάλλουμε στην διακίνηση 1.5 εκατομμυρίων επιβατών και στην στήριξη 1,100* θέσεων εργασίας στο αεροδρόμιο της Θεσσαλονίκης, καθώς εξακολουθούμε να συνδράμουμε στην ανάπτυξη του τουρισμού και στην δημιουργία θέσεων εργασίας στην Ελλάδα.

Παράλληλα, είμαστε ιδιαίτερα ικανοποιημένοι με το ρεκόρ κρατήσεων προς το καλοκαιρινό πρόγραμμα Θεσσαλονίκης για το 2017, ενώ οι Έλληνες πελάτες μας μπορούνε να αναμένουν ακόμα χαμηλότερους ναύλους όταν πραγματοποιούν έγκαιρες κρατήσεις. Παροτρύνουμε λοιπόν τους πελάτες μας να κάνουν από τώρα κράτηση για τις επόμενες διακοπές τους, μπαίνοντας στο Ryanair.com ή μέσω του app μας, όπου θα βρούνε τις καλύτερες τιμές για αεροπορικά εισιτήρια από και προς την Θεσσαλονίκη».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ