Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Και όμως υπάρχουν κάποιοι που αγόρασαν αυτά τα επιχρυσωμένα χειριστήρια βιντεοπαιχνιδιών

Η νέα πολυτέλεια για τους λάτρεις των βιντεοπαιχνιδιών.

Τριάντα χρόνια πριν, τα χειριστήρια των βιντεοπαιχνιδιών ήταν πλαστικά και έμοιαζαν κάπως έτσι:

Τώρα, χάρη στην ColorWare, μια εταιρεία που προσφέρει αλλαγές χρώματος σε μια ποικιλία ηλεκτρονικών προϊόντων, κάποιοι παίκτες θα μπορούν να μπουν στην πρώτη γραμμή του πυρός στο "Call of Duty" με τα 24 καρατίων χειριστήριά τους.

Τα επιχρυσωμένα χειριστήρια, τα οποία κοστίζουν γύρω στα 300 δολάρια - όχι πολύ λιγότερο από μια κονσόλα Xbox One ή ένα Playstation 4 - ανακοινώθηκαν στην σελίδα της ColorWare στο Facebook την Τετάρτη και είχαν εξαντληθεί μέχρι το πρωί της Κυριακής. Η ColorWare κυκλοφόρησε 25 κομμάτια για κάθε μια από τις παιχνιδομηχανές. Να σημειωθεί εδώ ότι τα συνήθη χειριστήρια για το Xbox One και το Playstation 4 κοστίζουν 59,99 δολάρια.

Τα επιχρυσωμένα χειριστήρια δεν θα δώσουν στους ιδιοκτήτες τους το άγγιγμα του Μίδα όσον αφορά τις επιδόσεις τους στα παιχνίδια, καθώς λειτουργικά δεν έχουν τίποτα διαφορετικό από τα συνηθισμένα χειριστήρια. Με άλλα λόγια, είναι πολυτέλεια για χάρη της πολυτέλειας.

Για να λέμε την αλήθεια, η ιδέα δεν είναι καινούρια στον τομέα των ηλεκτρονικών. Αν θέλετε, θα μπορούσατε να παραγγείλετε ένα κινητό Lamborghini αξίας 4.600 δολαρίων που χρησιμοποιεί μια απαρχαιωμένη έκδοση του λειτουργικού συστήματος Google Android. Επιπλέον, μόλις την προηγούμενη εβδομάδα, ένας γνωστός συλλέκτης βιντεοπαιχνιδιών δημοσίευσε ένα βίντεο που επιδεικνύει τον τεράστιο θησαυρό του από συλλεκτικά memorabilia της Nintendo, που συμπεριλαμβάνει 20 διαφορετικές κονσόλες Nintendo 64, πανομοιότυπες πέρα από το χρώμα στο εξωτερικό τους.

Ωστόσο, τα επιχρυσωμένα χειριστήρια πιθανότατα αποτελούν μια πιο ασφαλή επένδυση από ότι ένας σωρός από κονσόλες του 1996 καθώς η αξία του πολύτιμου μετάλλου άρχισε να ανεβαίνει τους τελευταίους μήνες.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ