Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Facebook και στη δουλειά μας!

Διευκόλυνση της επικοινωνίας μεταξύ των εργαζομένων

Διευκόλυνση της επικοινωνίας μεταξύ των εργαζομένων

Το «Facebook at work» η νέα υπηρεσία που έρχεται στο προσκήνιο, για επαγγελματίες, στελέχη και εργαζόμενους εταιρειών που στόχο έχει τη διευκόλυνση της μεταξύ τους επικοινωνίας. Η υπηρεσία έχει σχεδιαστεί για να βοηθήσει στον κίνδυνο απώλειας σημαντικών μηνυμάτων λόγω κάποιας ενδεχόμενης υπερφόρτωσης του ηλεκτρονικού δικτύου.

Το νέο υπο-δίκτυο, που έρχεται να ανταγωνιστεί ανάλογες υπηρεσίες και εταιρικά κοινωνικά δίκτυα όπως το LinkedIn και το Yammer της Microsoft, είναι πλέον ανοικτό για πειραματισμό από ορισμένες μη κατονομαζόμενες εταιρίες, που δήλωσαν ότι θέλουν να το δοκιμάσουν σε πιλοτική βάση. Η αποκαλούμενη υπηρεσία «Facebook at Work» θα είναι μια αυτόνομη εφαρμογή με δική της ιστοσελίδα, που μπορεί να βρει κανείς από ηλεκτρονικό κατάστημα εφαρμογών (app store).

Ο λογαριασμός ενός χρήστη στο Facebook at Work θα είναι τελείως ξεχωριστός από τον προσωπικό λογαριασμό του στο κυρίως Facebook. Οι πληροφορίες που ανταλλάσσουν οι εργαζόμενοι μιας επιχείρησης, θα είναι ασφαλείς και προσβάσιμες μόνο από τους ίδιους.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ