Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Το γευστικό σνακ που δεν παχαίνει!

Γεύση και απόλαυση με 75 μόλις χορταστικές θερμίδες…

Υπάρχει γευστικό σνακ που δεν παχαίνει; Ναι, ναι, ναι! Αφήστε τις δίαιτες και φάτε τσιπς από σπανάκι!

Πρόκειται για τα τσιπς από σπανάκι, τους αντικαταστάτες των μέχρι πρόσφατα διάσημων τσιπς από λάχανο, τα οποία είναι τραγανά, ελαφριά και πεντανόστιμα -όσο και αν δεν το περιμένεις. Μπορείς να αγοράσεις baby σπανάκι, έτοιμο, πλυμένο και κομμένο για να τα φτιάξεις ακόμα πιο γρήγορα, ή φρέσκο φρέσκο από το μανάβικο της γειτονιάς. Το καλύτερο από όλα; Μία μερίδα τσιπς σπανάκι περιέχει μόνο 75 θερμίδες! Σκέφτεσαι καλύτερη επιλογή για όταν λαχταράς κάτι αλμυρό, τραγανό και λαχταριστό αλλά δε θες να το ρίξεις στα παχυντικά πατατάκια; Εμείς πάντως όχι!

1 κούπα baby σπανάκι, πλυμένο και στεγνωμένο

1/2 κ.σ. ελαιόλαδο

σκόρδο σε σκόνη

αλάτι (ιδανικά χοντρό)

Προθερμάνετε το φούρνο στους 180C και απλώστε λαδόκολλα σε ένα ρηχό ταψί. Σε ένα μπολ ανακατέψτε το σπανάκι με το ελαιόλαδο. Πασπαλίστε με τη σκόνη σκόρδου και το αλάτι (όσο νομίζετε). Απλώστε τα φύλλα σε μια μονή στρώση στο ταψί και ψήστε τα για 7 με 10 λεπτά, μέχρι να στεγνώσουν και να σκουρύνει λίγο το χρώμα τους (μην ανησυχήσετε αν συρρικνωθούν, είναι φυσιολογικό). Βγάλτε τα από το φούρνο και αφήστε τα για 5 λεπτά να κρυώσουν.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Πορεία ειρήνης σήμερα από την ΕΔΥΕΘ στη Θεσσαλονίκη
Η Ελληνική Επιτροπή για τη Διεθνή Ύφεση και Ειρήνη (ΕΕΔΥΕ) οργανώνει και φέτος την καθιερωμένη Πανελλαδική Ημέρα Αντιιμπεριαλιστικής Δράσης σεόλη τη...
Πορεία ειρήνης σήμερα από την ΕΔΥΕΘ στη Θεσσαλονίκη