Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Πώς να γυμναστείς (φθηνά) στην παραλία!

Τέσσερα αθλήματα που κοστίζουν σχεδόν τίποτα…

Καλοκαίρι σημαίνει ξεκούραση, ξεγνοιασιά, χαλάρωση, αλλά και ευκαιρία να γυμναστούμε μόνοι ή με την παρέα μας με τον πιο διασκεδαστικό και οικονομικό τρόπο. Γι' αυτό σας προτείνουμε τα  4 αθλήματα με τη μέγιστη καύση θερμίδων για να διαλέξετε, ανάλογα με τον χαρακτήρα σας:

● Ομαδικά θαλάσσια αθλήματα

Το water polo ή το beach volley καίνε περίπου 400 θερμίδες, γυμνάζουν όλο το σώμα και συνδυάζουν τη διασκέδαση με την παρέα. Ανέξοδα σπορ, αφού το μόνο που χρειάζεσαι είναι μια μπάλα και φυσικά χώρο στην παραλία.

 ● Κολύμπι

Το κολύμπι θεωρείται εξαιρετική άσκηση για να κάψεις θερμίδες, να βελτιώσεις την καρδιακή αντοχή και να τονώσεις όλο το σώμα σου. Μία ώρα κολύμβησης σε γρήγορο ρυθμό καίει περίπου 680 θερμίδες, ενώ είναι κατάλληλη άσκηση για όλους τους σωματότυπους και ηλικίες. Και πάνω από όλα ανέξοδη άσκηση.

  ● Κωπηλασία

Με την κωπηλασία, το κανόε ή το καγιάκ καις περίπου 700 θερμίδες ανά ώρα και γυμνάζεις παράλληλα χέρια, πλάτη και πάνω μέρος του σώματος.

  • Ρακέτες

Με τις ρακέτες μπορείς να κάψεις μέχρι και 500 θερμίδες σε μία ώρα. (Προϋπόθεση να ξέρεις καλές ρακέτες). Αν όχι, καις περίπου 400 και γυμνάζεις και τα πόδια κυνηγώντας συνέχεια το μπαλάκι.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ