Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

5 ασκήσεις «καίνε» το λίπος στην κοιλιά!

Αποτελεσματικές ασκήσεις σας βοηθούν να κάψετε το λίπος στην κοιλιά…

Το λίπος που έχει συσσωρευτεί στην κοιλιά είναι το πρώτο πράγμα που παρατηρούμε σε ανθρώπους που έχουν πάρει κιλά. Έχετε σκεφτεί ποτέ ότι ξοδεύετε πάρα πολύ χρόνο μπροστά στον υπολογιστή σας και το γεγονός ότι κάθεστε όλη την ημέρα μπορεί να επηρεάσει το βάρος σας;

Δεν χρειάζεται να ανησυχείτε όμως. Απλώς κοιτάξτε τις παρακάτω εικόνες. Κάθε μια από αυτές δείχνει έναν αποτελεσματικό τρόπο για να κάψετε λίπος. Οι ασκήσεις είναι δημιούργημα του ηθοποιού και μοντέλου Adrian James.

 

Άσκηση 1η

Ξαπλώστε και βάλτε τα χέρια σας κάτω από τα οπίσθια. Είναι καλύτερα να χρησιμοποιήσετε ένα στρώμα γυμναστικής. Ανασηκώστε το πάνω μέρος της πλάτης σας, ισιώστε τα πόδια και περάστε σταυρωτά το ένα πόδι πάνω από το άλλο.

Άσκηση 2η

Ξαπλώστε στο στρώμα γυμναστικής και ακουμπήστε τον δεξί σας αστράγαλο πάνω στο αριστερό γόνατο. Ανασηκώστε την πλάτη και ακουμπήστε τον αριστερό αγκώνα στο δεξί γόνατο. Επαναλάβετε με το άλλο πόδι / αγκώνα.

Άσκηση 3η

Ξαπλώστε στο στρώμα και ακουμπήστε τα χέρια τους κροτάφους σας. Λυγίστε τα γόνατα και σηκώστε το πάνω μέρος της πλάτης σας.

Άσκηση 4η

Ξαπλώστε στο στρώμα γυμναστικής και σηκώστε το πάνω μέρος της πλάτης σας. Κρατήστε τα πόδια σας ίσια και ανεβοκατεβάστε τα εναλλάξ.

Άσκηση 5η

Ξαπλώστε στο στρώμα και λυγίστε τα γόνατά σας. Υψώστε το κεφάλι και την πλάτη και τοποθετήστε τα χέρια σας στο πλάι. Αγγίξτε τα πόδια σας με τα δάχτυλά σας – το αριστερό χέρι στο αριστερό πόδι, το δεξί χέρι στο δεξί πόδι.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Θεσσαλονίκη: Στη Θέρμη η Άννα Φόνσου – Συνάντηση για «Το Σπίτι του Ηθοποιού»
Η ηθοποιός και σκηνοθέτιδα συναντήθηκε με το δήμαρχο, Θεόδωρο Παπαδόπουλο, για το ενδεχόμενο να λειτουργήσει δομή στη Θεσσαλονίκη
Θεσσαλονίκη: Στη Θέρμη η Άννα Φόνσου – Συνάντηση για «Το Σπίτι του Ηθοποιού»