Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Εκτροχιασμός τρένου στη Ταϊβάν – Τουλάχιστον 17 νεκροί και 126 τραυματίες

Πολλά βαγόνια εκτροχιάστηκαν σε μια παραλιακή σιδηροδρομική γραμμή  ...

Τουλάχιστον 17 άνθρωποι σκοτώθηκαν και 126 τραυματίστηκαν από εκτροχιασμό αμαξοστοιχίας στη βορειοανατολική Ταϊβάν, ανέφεραν κυβερνητικές αρχές.

Σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ, το ατύχημα σημειώθηκε στην επαρχία Γιλάν, κοντά στην παραλία. Πολλά βαγόνια εκτροχιάστηκαν σε μια παραλιακή σιδηροδρομική γραμμή που είναι δημοφιλής στους τουρίστες.

«Στις 6.30 μ.μ. [τοπική ώρα] υπήρχαν 17 νεκροί στο σημείο και 126 τραυματίες», ανέφερε σε μια ανακοίνωση η Αρχή Σιδηροδρόμων της Ταϊβάν, προσθέτοντας πως η αμαξοστοιχία κινείτο μεταξύ των δύο σταθμών στην επαρχία Γιλάν όταν σημειώθηκε ο εκτροχιασμός.

Η κεντρική κυβέρνηση της Ταϊβάν δήλωσε πως οι υπηρεσίες διάσωσης βρίσκονται στο σημείο και πως ο πρωθυπουργός έχει ενημερωθεί και μέριμνά του είναι η ασφάλεια των ταξιδιωτών.

Το Κεντρικό Πρακτορείο Ειδήσεων της Ταϊβάν μετέδωσε πως περισσότεροι από 30 άνθρωποι παραμένουν εγκλωβισμένοι στην αμαξοστοιχία.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

yourdog
Θεσσαλονίκη: Εκπαιδεύστε τώρα τον σκύλο σας με έκπτωση 50% - Μόνο 230€
Το TyposThes σε συνεργασία με τη σχολή εκπαίδευσης σκύλων Yourdog σας προσφέρουν τη δυνατότητα να εκπαιδεύσετε τον σκύλο σας με έκπτωση 50% από τις...
Θεσσαλονίκη: Εκπαιδεύστε τώρα τον σκύλο σας με έκπτωση 50% - Μόνο 230€