Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Νέο φεστιβάλ μουσικής από τον Ρίτσαρντ Μπράνσον

Προμηνύονται αναταράξεις στα νερά των μουσικών φεστιβάλ

Πριν ένα χρόνο, ο σερ Ρίτσαρντ Μπράνσον μας πίκρανε, ανακοινώνοντας στο μπλογκ του ότι σταματά το V Festival, το φεστιβάλ μουσικής στη Βρετανία το οποίο ο ιδρυτής του Ομίλου Virgin είχε εγκαινιάσει το 1996. Τώρα, προμηνύονται αναταράξεις στα νερά των μουσικών φεστιβάλ πέραν του Ατλαντικού: ο Μπράνσον εγκαινιάζει στα τέλη του 2019 το Virgin Fest στις ΗΠΑ, όπως μεταδίδει το ΑΠΕ-ΜΠΕ.

«Μετά από 22 χρόνια, τα οποία χαρήκαμε πολύ και που ήταν πολύ επιτυχημένα, το 2017 ήταν το τελευταίο V Festival της Virgin» έγραψε πέρυσι ο σερ Ρίτσαρντ Μπράνσον. «Στη Virgin, ξέρουμε από πρώτο χέρι πόσο σημαντικό είναι να συνεχίζεις να είσαι καινοτόμος και να αλλάζεις τα πράγματα, κι αυτός είναι ο λόγος που για μας είναι καιρός να αναζητήσουμε καινούργιους τρόπους με τους οποίους να ταράξουμε τα νερά της μουσικής βιομηχανίας για να διασφαλίσουμε ότι η μουσική είναι δύναμη για το καλό».

Ο Μπράνσον «αναζήτησε καινούργιους τρόπους» και κατέληξε: μαζί με τον Τζέισον Φελτς, τον διευθύνοντα σύμβουλο της Virgin Produced και τον Μπράιαν Γκόρντον, τον ιδρυτή του μουσικού φεστιβάλ KABOO, στα τέλη της επόμενης χρονιάς θα εγκαινιάσουν στις ΗΠΑ το Virgin Fest.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Χατζηδάκης: Η Ελλάδα είναι η ευχάριστη έκπληξη της ευρωπαϊκής οικονομίας
Συμμετείχε στις εργασίες της Εαρινής Συνόδου του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου και της Παγκόσμιας Τράπεζας - Τι είπε για την αναβάθμιση από
Χατζηδάκης: Η Ελλάδα είναι η ευχάριστη έκπληξη της ευρωπαϊκής οικονομίας