Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Σχοινάς: Κρίση ισχυαλγίας υπέστη ο Γιούνκερ στη σύνοδο του ΝΑΤΟ

Διάψευση φημών που τον ήθελαν να βρίσκεται σε κατάσταση μέθης ...

Με ανακοίνωσή του ο εκπρόσωπος του Ζαν Κλοντ Γιούνκερ, Μαργαρίτης Σχοινάς, διέψευσε τις φήμες που ήθελαν τον πρόεδρο της Κομισιόν να βρίσκεται σε κατάσταση ευθυμίας λόγω αλκοόλ και παραπατούσε, τονίζοντας ότι ο κ. Γιούνκερ υπέστη κρίση ισχυαλγίας στη διάρκεια της συνόδου κορυφής του ΝΑΤΟ.

Κατά τη διάρκεια ενημέρωσης των δημοσιογράφων στις Βρυξέλλες, ο Μαργαρίτης Σχοινάς τόνισε πως "ο Γιούνκερ έχει παραδεχθεί δημοσίως ότι η ισχυαλγία τον ενοχλεί όταν περπατάει. Αυτό συνέβη δυστυχώς το βράδυ της Τετάρτης. Ο πρόεδρος επιθυμεί να ευχαριστήσει δημόσια τους πρωθυπουργούς (σ.σ.: της Ολλανδίας) Μαρκ Ρούτε και (σ.σ.: της Πορτογαλίας) Αντόνιο Κόστα που τον βοήθησαν εκείνη την οδυνηρή στιγμή. Παίρνει φάρμακα και αισθάνεται καλύτερα"

.

Επίσης στις φήμες αν ήταν μεθυσμένος σύμφωνα με το βίντεο που κυκλοφόρησε, ο εκπρόσωπος του προέδρου ανέφερε: "Φανερώνει ιδιαίτερα κακό γούστο το γεγονός ότι ορισμένα μέσα ενημέρωσης βάζουν προσβλητικούς τίτλους επωφελούμενα από τον πόνο του προέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής".

Σ' έναν δημοσιογράφο που τον ερώτησε αν ο Γιούνκερ ανακατεύει παυσίπονα με αλκοόλ, ο Μ. Σχοινάς απάντησε πως «δεν γνωρίζει κάτι τέτοιο».

Πηγή: ΑΠΕ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Απαγόρευση κυκλοφορίας το βράδυ σε παιδιά κάτω των 13 σε πόλη στη Γαλλία
Κάθε ανήλικος ηλικίας κάτω των 13 ετών δεν θα μπορεί, χωρίς να συνοδεύεται από έναν ενήλικο, να κυκλοφορεί από τις 23.00 έως τις 06.00 σε δημόσιους...
Απαγόρευση κυκλοφορίας το βράδυ σε παιδιά κάτω των 13 σε πόλη στη Γαλλία
Η επικίνδυνη ασθένεια που απειλεί όσους ξεχνούν να βουρτσίζουν τα δόντια τους
Ένας καθηγητής του Χάρβαρντ μιλά για τον κίνδυνο σοβαρών ασθενειών που διατρέχουν όσοι αμελούν τη στοματική τους υγιεινή
Η επικίνδυνη ασθένεια που απειλεί όσους ξεχνούν να βουρτσίζουν τα δόντια τους