Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Τι αποκάλυψε η Στόρμι Ντάνιελς για τη σχέση της με τον Ντ. Τραμπ

Η πρώην πορνοστάρ υποστηρίζει πως δέχθηκε απειλές για να μην μιλήσει για τον πρόεδρο των ΗΠΑ...

Η ηθοποιός πορνογραφικών ταινιών Στόρμι Ντάνιελς υποστήριξε σε συνέντευξή της την Κυριακή πως είχε σεξουαλικές συνευρέσεις με τον Αμερικανό πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ τον Ιούλιο του 2006 και ότι δέχθηκε απειλές κατά της σωματικής της ακεραιότητας όταν θέλησε να μιλήσει δημόσια για τη σχέση της μαζί του.

Η συνέντευξη που μεταδόθηκε την Κυριακή από την εκπομπή «60 Λεπτά» του αμερικανικού τηλεοπτικού δικτύου CBS- φέρνει σε ακόμα πιο άβολη θέση τον Ρεπουμπλικάνο πρόεδρο. Η ηθοποιός μίλησε για πρώτη φορά δημόσια για το θέμα, μετά τις σχετικές αποκαλύψεις που έκανε η εφημερίδα The Wall Street Journal τον Ιανουάριο.

Η εφημερίδα είχε γράψει τότε για την «εξωσυζυγική σχέση» του Ντόναλντ Τραμπ με τη Στέφανι Κλίφορντ, όπως είναι το πραγματικό όνομα της ηθοποιού, υποστηρίζοντας ότι ένας από τους πιστότερους δικηγόρους του Αμερικανού προέδρου, ο Μάικλ Κόεν, της είχε δώσει 130.000 δολάρια για να «αγοράσει» τη σιωπή της, μερικές ημέρες πριν από τις προεδρικές εκλογές του Νοεμβρίου του 2016.

Στη συνέντευξη, η απομαγνητοφώνηση της οποίας δημοσιοποιήθηκε πριν από τη μετάδοσή της την Κυριακή, η ηθοποιός υποστήριξε ότι είχε σεξουαλικές συνευρέσεις με τον Νεοϋορκέζο μεγιστάνα των ακινήτων στο περιθώριο ενός τουρνουά γκολφ στη Λίμνη Τάχο, τον Ιούλιο του 2006. Η ηθοποιός και ο επιχειρηματίας παρέμειναν σε επαφή για έναν χρόνο, σύμφωνα με την ίδια, καθώς ο Τραμπ της είχε υποσχεθεί μια θέση στην τηλεοπτική εκπομπή The Celebrity Apprentice, της οποίας ήταν παρουσιαστής, υπόσχεση στην οποία δεν έδωσε συνέχεια.

Η 39χρονη είπε ότι δεν είχε άλλες σεξουαλικές συνευρέσεις με τον δισεκατομμυριούχο μετά τη συνάντησή τους στη λίμνη Τάχο. Ανέφερε ακόμη ότι τέσσερα χρόνια μετά την τελευταία επαφή της με τον Τραμπ, ήλθε σε επαφή μαζί της το κουτσομπολίστικο περιοδικό In Touch για να της κάνει ερωτήσεις όσον αφορά τη σχέση τους. Όπως είπε, είχε δεχθεί τότε να αποκαλύψει τις λεπτομέρειες για τη σχέση τους έναντι 15.000 δολαρίων. Ωστόσο, μετά τις απειλές του δικηγόρου Μάικλ Κόεν ότι θα προχωρούσε σε μήνυση, το περιοδικό τελικά επέλεξε να μη δημοσιεύσει το κείμενο, όπως διευκρίνισε το CBS.

Η ίδια είπε ότι μερικές εβδομάδες αργότερα, την πλησίασε ένας άγνωστος σε χώρο στάθμευσης στο Λας Βέγκας, ενώ είχε μαζί της την κόρη της, μηνών τότε. «Άσε ήσυχο τον Τραμπ. Ξέχνα αυτή την ιστορία», της είπε ο άγνωστος, όπως υποστήριξε. «Αυτό είναι ένα πολύ όμορφο μικρό κοριτσάκι», συνέχισε, κοιτώντας την κόρη της. «Θα ήταν κρίμα αν κάτι συνέβαινε στη μητέρα του», συμπλήρωσε ο άγνωστος, σύμφωνα με όσα ισχυρίστηκε η Κλίφορντ, πριν να φύγει. Η ηθοποιός εξήγησε ότι δεν επικοινώνησε με την αστυνομία για το περιστατικό, διότι «φοβήθηκε».

Πηγές: naftemporiki.gr, ΑΜΠΕ, AFP

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Οι 5 λέξεις «κλειδιά» για τη Θεσσαλονίκη του αύριο – Ποια τα ατού, ποια τα «αγκάθια»
Ημερίδα της Marketing Greece με κεντρικό μήνυμα «Από το Χθες στο Αύριο. Μαζί διαμορφώνουμε το τουριστικό προϊόν της Θεσσαλονίκης»
Οι 5 λέξεις «κλειδιά» για τη Θεσσαλονίκη του αύριο – Ποια τα ατού, ποια τα «αγκάθια»
Νατσιός: Η κοινωνία υπέστη εξαθλίωση - Βλέπουμε τις συνέπειες μέρα με τη μέρα
Ο πρόεδρος της Νίκης Δημήτρης Νατσιος κατηγόρησε τον Κώστα Καραμανλή για συγκάλυψη των ευθυνών για το δυστύχημα των Τεμπών
Νατσιός: Η κοινωνία υπέστη εξαθλίωση - Βλέπουμε τις συνέπειες μέρα με τη μέρα