Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Στις 25 Οκτωβρίου η δικάσιμος για το «άρθρο 99»

Όπως αναμενόταν η ΠΑΕ Άρης κατέθεσε το πρωί της Δευτέρας (19/8) τον φάκελο για την υπαγωγή της εταιρίας στο «άρθρο 99». Εν συνεχεία το δικαστήριο και μετά την κατάθεση των απαραίτητων δικαιολογητικών, όρισε την δικάσιμο για τις 28 Οκτωβρίου.

Πλέον η απόφαση του δικαστηρίου αναμένεται εντός τριμήνου, δηλαδή ο Άρης θα μάθει αν θα έχει στο άρθρο 99 τον Ιανουάριο του 2014.

Να σημειωθεί ότι η ΠΑΕ Άρης κατέθεσε έναν «γεμάτο φάκελο» ο οποίος φυσικά περιλαμβάνει όλες τις συμφωνίες που κατάφεραν πετύχουν οι άνθρωποι των «κίτρινων» στο προηγούμενο χρονικό διάστημα.

Για την ακρίβεια οι συμφωνίες με τους πιστωτές της η ΠΑΕ αγγίζει το 70% των χρεών της ομάδας, τη στιγμή που ο νόμος απαιτεί το 60.1% για να υπάρχει μια εταιρία στο συγκεκριμένο άρθρο.

«Γκάζια» από Χατζηνικολάου στους παίκτες

Εκνευρισμένος από την εικόνα της ομάδας του, ειδικά στο πρώτο ημίχρονο της προχθεσινής αναμέτρησης με τον Απόλλωνα Αθηνών, ήταν ο Γιάννης Χατζηνικολάου. Οι φωνές του προπονητή του Αρη ακούστηκαν ακόμα και έξω από τα αποδυτήρια στην ανάπαυλα του ημιχρόνου, θέλοντας με τον τρόπο αυτό να αφυπνίσει τους παίκτες του.

«Τι είναι αυτά που κάνετε; Παίξτε με πάθος και αποφύγετε τα λάθη. Ξυπνήστε. Δεν εφαρμόζετε τίποτα απ' όσα κάναμε στις προπονήσεις» ήταν μεταξύ άλλων κάποιες από τις ατάκες του Ελληνα τεχνικού προς τους ποδοσφαιριστές του. Ακόμα, ομαδικές παρατηρήσεις έκανε στα αποδυτήρια και μετά το τέλος του αγώνα, καθώς ο Αρης βελτιώθηκε αγωνιστικά στο δεύτερο ημίχρονο, χωρίς, όμως, να καταφέρει να ανατρέψει το εις βάρος του σκορ.

Στις δηλώσεις του, πάντως, στη συνέντευξη Τύπου ο Γιάννης Χατζηνικολάου έδωσε το σύνθημα για ηρεμία εν όψει των επόμενων αγωνιστικών υποχρεώσεων: «Εγινε ένα μέτριο παιχνίδι, χάσαμε χωρίς ο αντίπαλος να είναι καλύτερος από εμάς. Κάποιοι παίκτες είναι ανέτοιμοι, όμως πιστεύω ότι γρήγορα θα είμαστε έτοιμοι. Χρειάζεται ηρεμία και όχι πανικός. Στρέφουμε την προσοχή μας, πλέον, στο παιχνίδι που έχουμε στην έδρα μας με την Καλλονή».

Εξαλλοι με Κομίνη

στον Αρη

Τις έντονες διαμαρτυρίες των ανθρώπων του Αρη προκάλεσε η φάση στο 38ο λεπτό της χθεσινής αναμέτρησης, όταν και μετά από γύρισμα του Τάτου μέσα στη μεγάλη περιοχή η μπάλα φάνηκε να χτυπάει στο χέρι του Δεληζήση, όμως ο διαιτητής Κομίνης έδειξε να συνεχιστεί το παιχνίδι. Θα πρέπει να σημειωθεί ότι τόσο στο ημίχρονο όσο και μετά το τέλος της αναμέτρησης στα αποδυτήρια οι «κίτρινοι» αναφέρθηκαν στη συγκεκριμένη φάση, ενώ και ο Τάτος όταν ρωτήθηκε σχετικά τόνισε ότι η μπάλα χτύπησε στο χέρι του ποδοσφαιριστή του Απόλλωνος Σμύρνης.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ στη Θεσσαλονίκη: Δίπλωσε νταλίκα στον Περιφερειακό – Μπαράζ τροχαίων
Έχει μείνει ανοιχτή μόνο μια λωρίδα και έχει σχηματιστεί μεγάλο μποτιλιάρισμα – Σε ποιο σημείο έγινε το ατύχημα
ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ στη Θεσσαλονίκη: Δίπλωσε νταλίκα στον Περιφερειακό – Μπαράζ τροχαίων