Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Τελικές δοκιμές εν όψει πρεμιέρας στον Αρη!

Οι ποδοσφαιριστές του Αρη επέστρεψαν στις προπονήσεις, μετά το ρεπό που τους έδωσε ο Γιάννης Χατζηνικολάου, και θα συνεχίσουν την προετοιμασία τους για το εκτός έδρας κυριακάτικο παιχνίδι με τον Απόλλωνα Αθηνών, για την πρώτη αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Ο Ελληνας τεχνικός αναμένεται να κάνει και τις τελικές του δοκιμές, αναφορικά με την ενδεκάδα που θα παρατάξει στη Ριζούπολη. Οπως όλα δείχνουν, πάντως, ο προπονητής των «κίτρινων» θα εμπιστευτεί και στη συγκεκριμένη αναμέτρηση το αγαπημένο του σύστημα 4-2-3-1, ενώ ο Μανιάς έχει προβάδισμα για την κορυφή της επίθεσης. Θα πρέπει να σημειωθεί ότι στο κυριακάτικο παιχνίδι ο Χατζηνικολάου δεν μπορεί να υπολογίζει τον τιμωρημένο Αγκάνθο.

Ειδικό πρόγραμμα ο Ιμπε

Ο Τζον Ιμπε ακολουθεί ειδικό πρόγραμμα εκγύμνασης, υπό τις οδηγίες του Γιάννη Χατζηνικολάου, προκειμένου να φτάσει στα επιθυμητά επίπεδα από πλευράς απόδοσης. Στο φιλικό με τον Πανθρακικό ήταν εμφανές ότι ο Νιγηριανός μεσοεπιθετικός δεν είναι απόλυτα έτοιμος, όμως ανεβάζει καθημερινά ρυθμούς στις προπονήσεις και θέλει να πείσει τον προπονητή του ότι αξίζει θέση στο βασικό σχήμα. Το πιθανότερο, πάντως, είναι στον αγώνα της πρεμιέρας με τον Απόλλωνα Σμύρνης στην ενδεκάδα να ξεκινήσει ο νεαρός Σταυρόπουλος.

Παραδόθηκε το έγγραφο της γνωμάτευσης

Ο γενικός γραμματέας δημοσίων εξόδων, Χάρης Θεοχάρης, είχε υπογράψει τη Δευτέρα τη θετική γνωμοδότηση του Νομικού Συμβουλίου του Κράτους για την υπαγωγή της ΠΑΕ Αρης στο άρθρο 99 και το έγγραφο βρίσκεται, πλέον, στα χέρια των ανθρώπων των «κίτρινων» και θα κατατεθεί μαζί με τα υπόλοιπα έγγραφα του σχετικού φακέλου στο Δικαστήριο, το οποίο και θα βγάλει την οριστική του απόφαση.

Ξεκαθαρίζει  για τους δανεικούς

Η απόκτηση του Βασίλη Καραγκούνη δεν αποκλείεται να αποτελέσει την τελευταία μεταγραφική κίνηση του Αρη (υπάρχει, πάντως, ανοικτό παραθυράκι για ακόμα έναν μπακ), ενώ οι άνθρωποι των «κίτρινων» αναμένεται να εξετάσουν το ενδεχόμενο δανεισμού ορισμένων παικτών του ρόστερ τους σε άλλες ομάδες. Συγκεκριμένα, οι Αντωνιάδης, Ρένια, και Καραγιάννης είναι πιθανό να παραχωρηθούν, σύμφωνα με πληροφορίες, προκειμένου να πάρουν χρόνο συμμετοχής. 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ημερίδα με τίτλο «Βία στην οικογένεια και ψυχική υγεία» από τον δήμο Θεσσαλονίκης
Θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024, στις 10.00 π.μ. στην Αίθουσα «Μανώλης Αναγνωστάκης» του Δημαρχείου Θεσσαλονίκης 
Ημερίδα με τίτλο «Βία στην οικογένεια και ψυχική υγεία» από τον δήμο Θεσσαλονίκης
Θεσσαλονίκη: Έρχεται τριήμερη Έκθεση για τους λάτρεις του αυτοκινήτου (ΦΩΤΟ)
Για τρεις ολόκληρες μέρες ο πολυχώρος της Helexpo θα φιλοξενήσει το event της φετινής άνοιξης για το αυτοκίνητο από τη VAG Comment
Θεσσαλονίκη: Έρχεται τριήμερη Έκθεση για τους λάτρεις του αυτοκινήτου (ΦΩΤΟ)
Άρης: Επιμένει για τελικό με κόσμο - «8.000 για κάθε ομάδα» ζητά ο Καυρπίδης
O Θόδωρος Καρυπίδης, ανέφερε ότι ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας πρέπει να γίνει -βάσει προκήρυξης- στο Πανθεσσαλικό και με 8.000 κόσμο για κάθε ομάδα.
Άρης: Επιμένει για τελικό με κόσμο - «8.000 για κάθε ομάδα» ζητά ο Καυρπίδης