Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Έξω ο Πέλκας 7-10 μέρες με θλάση, χάνει Άρη και Βίντι

Ίσως και Παναθηναϊκό με τραυματισμό στο ισχίο

Σε μαγνητική τομογραφία υποβλήθηκε το μεσημέρι της Τέταρτης (12.10) ο Δημήτρης Πέλκας προκειμένου να διαπιστωθεί ο τραυματισμός του στο ισχίο.

Τ’ αποτελέσματα των εξετάσεων έδειξαν πως ο διεθνής μέσος έχει θλάση πρώτου βαθμού στους στροφείς μύες του ισχίου και η απουσία του από τις αγωνιστικές υποχρεώσεις αναμένεται να διαρκέσει 7-10 μέρες.

Μετά τον Μαουρίσιο, ο Ραζβάν Λουτσέσκου καλείται να διαχειριστεί μια ακόμη σημαντική απουσία, αυτήν του Δημήτρη Πέλκα, ο οποίος επέστρεψε με πρόβλημα τραυματισμού από την Εθνική ομάδα και -μάλιστα- σε ένα σημείο που είχε δεχθεί χτύπημα και στο ματς με τον Απόλλωνα Σμύρνης.

Με την γνωστοποίηση των αποτελεσμάτων, ο άσος του ΠΑΟΚ θα χάσει το παιχνίδι της Κυριακής απέναντι στον Άρη καθώς και αυτά που ακολουθούν με Βίντι και Παναθηναϊκό, αν και δεν αποκλείεται να προλάβει οριακά την αναμέτρηση με τους «πράσινους» δεδομένου πως άμεσα θα σηκώσει μανίκια προκειμένου να ολοκληρώσει την αποθεραπεία του και να μπει σε κανονικούς ρυθμούς.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Βελόπουλος για Φλώρο: Αδιανόητο, μειράκια της πολιτικής, να συμπεριφέρονται με βία
Συνοδεία της φρουράς της Βουλής απομακρύνθηκε ο ανεξάρτητος βουλευτής, μετά την επίθεση στον Γραμμένο στη Ελληνικής Λύσης
Βελόπουλος για Φλώρο: Αδιανόητο, μειράκια της πολιτικής, να συμπεριφέρονται με βία