Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Διερεύνηση των καταγγελιών Κούγια για "παράγκα" ζητά ο ΠΑΟΚ

Με αφορμή τον χθεσινό αγώνα Ξάνθη-Λάρισα ...

Τις καταγγελίες του Αλέξη Κούγια για ύπαρξη "παράγκας" στην ελληνική διαιτησία ζητά να ερευνηθούν η ΠΑΕ ΠΑΟΚ, με αφορμή τον χθεσινό αγώνα Ξάνθη-Λάρισα, που επέσυρε σωρεία παραπόνων από την φιλοξενούμενη ομάδα, σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ. Αναλυτικά η θέση του Δικεφάλου:

«Με έκπληξη και εκνευρισμό πληροφορηθήκαμε από τις δηλώσεις του κ. Κούγια ότι υπήρξε προσπάθεια να εμπλακεί το όνομα του ΠΑΟΚ και του κ. Σαββίδη σε τακτικές παρασκηνίου. Αναμένοντας και απαιτώντας να διερευνηθούν οι πολύ σοβαρές καταγγελίες του κ. Κούγια από την κυβέρνηση, τα πειθαρχικά όργανα και τους αρμόδιους εισαγγελείς, για άλλη μια φορά θα επισημάνουμε το εξής: ο ΠΑΟΚ είναι ίσως ο μόνος σταθερός σύλλογος στις απόψεις του για την καθαρότητα του ελληνικού ποδοσφαίρου, χωρίς αμφιταλαντεύσεις και η μόνη πίεση που ασκούμε είναι προς αυτή την κατεύθυνση, όπως για παράδειγμα το VAR ή οι ξένοι διαιτητές.

Σύμμαχοί μας είναι όλοι οι φίλαθλοι όλων των ομάδων που επιθυμούν το ίδιο και όσοι παράγοντες δεσμεύονται από το ίδιο όραμα. Οι υπόλοιποι θα μας βρίσκουν απέναντι». 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Αρχαίος οικισμός κάτω από τη Δράμα – Βρέθηκε σε ανασκαφές στο ναό Αγίας Σοφίας
Πολύ σημαντικά ευρήματα, δίνουν στοιχεία για μία άγνωστη περίοδο της πόλης - Αρχαιολογική Συνάντηση γίνεται στη Θεσσαλονίκη
Αρχαίος οικισμός κάτω από τη Δράμα – Βρέθηκε σε ανασκαφές στο ναό Αγίας Σοφίας