Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Έτοιμος για το πρώτο παιχνίδι του Champions League στο μπάσκετ ο ΠΑΟΚ

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία και η ομάδα αναχωρεί για τη Βενετία

Ολοκλήρωσε την μίνι προετοιμασία της η ομάδα μπάσκετ του ΠΑΟΚ και αναχωρεί για την Ιταλία, όπου αύριο το βράδυ θα αντιμετωπίσει στην Βενετία την ομώνυμη ομάδα για το πρώτο εφετινό ευρωπαϊκό παιχνίδι, στο πλαίσιο του Champions League. Όπως μεταδίδει το ΑΠΕ-ΜΠΕ, ο Βαγγέλης Μαργαρίτης έμεινε εκτός προπόνησης εχθές, ενώ οι Τζόουνς και Ζάρας ακολούθησαν πρόγραμμα σε μειωμένους ρυθμούς. Και οι τρεις όμως, είναι στην αποστολή που θα μεταβεί στη Βενετία.

Ο Ηλίας Παπαθεοδώρου θα έχει στη διάθεσή του, ενόψει του αγώνα της Τρίτης (21:30) τους εξής αθλητές: Τζαμάλ Τζόουνς, Γιαννίκ Μορέϊρα, Λίνο Χρυσικόπουλο, Σταύρο Σχίζα, Αντώνη Κόνιαρη, Γιάννη Αθηναίου, Βαγγέλη Μαργαρίτη, Θοδωρή Ζάρα, Μαλίκ Πόουπ, Νώντα Παπαντωνίου, Γουϊλλιαμ Χάτσερ και Ντάριους Γκάρετ.

Η αποστολή του ΠΑΟΚ, αναχώρησε το πρωϊ και μέσω Αθηνών, αναμένεται να φτάσει στη Βενετία στις 17:55. Η πρώτη προπόνηση του ΠΑΟΚ στο Palasport Taliercio είναι προγραμματισμένη απόψε (20:30). Προπόνηση υπάρχει στο πρόγραμμα του ΠΑΟΚ και το πρωί της Τρίτης (12:30), ενώ ο αγώνας με την Βενέτσια θα αρχίσει στις 20:30.

Με την αποστολή του ΠΑΟΚ, ταξίδεψαν και τα μέλη του Δ.Σ. της ΚΑΕ κ.κ. Αλέξανδρος Ασλανίδης, Αριστοτέλης Καρακούσης και Χρήστος Καραμπέρης. Η αποστολή του ΠΑΟΚ αναμένεται να επιστρέψει στη Θεσσαλονίκη το απόγευμα της Τετάρτης (10/10 στις 16:55).

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Θεσσαλονίκη: Πασίγνωστο μαγαζί στο κέντρο ανοίγει ξανά – Με μπιφτέκι, πατάτες κομπλέ
Ο Νίκος Νυφούδης μιλάει στον Τύπο Θεσσαλονίκης για το νέο εγχείρημα δίνοντας μας τα πρώτα insights του νέου «Τίφφανυς» στον πεζόδρομο της Ικτίνου
Θεσσαλονίκη: Πασίγνωστο μαγαζί στο κέντρο ανοίγει ξανά – Με μπιφτέκι, πατάτες κομπλέ