Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Ξύλο στο Δ.Σ της Super League – Τον έπιασε από τον λαιμό!

Ξέφυγαν δύο πρόεδροι ομάδων της Super League

Περιπετειώδες εξελίχθηκε το σημερινό διοικητικό συμβούλιο της διοργανώτριας αρχής του πρωταθλήματος, το οποίο -σύμφωνα με πληροφορίες- σκιάστηκε από επεισόδιο που είχαν οι πρόεδροι της ΠΑΕ Ατρόμητος και Λεβαδειακός, Γιώργος Σπανός και Κωνσταντίνος Κολοκυθάς. 

Στη διάρκεια της συζήτησης για την αναδιάρθρωση του πρωταθλήματος οι δύο άνδρες λογομάχησαν, δημιουργήθηκε μεγάλη ένταση και ο μεγαλομέτοχος της ομάδας των δυτικών προαστίων φέρεται να έπιασε από το λαιμό τον ομόλογό του και να τον χτύπησε. Με την παρέμβαση των παρισταμένων η κατάσταση δεν εκτραχύνθηκε περαιτέρω και το Δ.Σ. συνεχίστηκε. 

Ένα από τα θέματα που συζητήθηκαν ήταν το αίτημα της ΠΑΕ Άρης να ορίζονται στους αγώνες του με τους «μεγάλους» της Λίγκας ξένοι διαιτητές, όπως ισχύει για Ολυμπιακό, ΠΑΟΚ και ΑΕΚ. 

Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ, Θεόδωρος Καρυπίδης, υπογράμμισε πως οι «κιτρινόμαυροι» συγκαταλέγονται στις πέντε μεγάλες ομάδες του πρωταθλήματος και ζήτησε ισονομία. Η Super League έδειξε θετική σε αυτό το ενδεχόμενο, αλλά θα αποφασίσει η Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας. Η ΠΑΕ Άρης απέστειλε το σχετικό έγγραφο στην ΚΕΔ, ενώ το ίδιο θα κάνει και η Λίγκα. 

Αναφορικά με το θέμα της αναδιάρθρωσης, η Λίγκα εμμένει στην ψηφισθείσα προκήρυξη, δηλαδή στον υποβιβασμό τριών ομάδων μόνο, χωρίς διεξαγωγή μπαράζ, ενώ σε περίπτωση που αυτό δε γίνει δεκτό από την ΕΠΟ τότε θα επανεξετάσει τη θέση της συνολικά ως προς το ζήτημα της αναδιάρθρωσης των κατηγοριών.

Η ανακοίνωση της Super League:  

«Κατά τη σημερινή συνεδρίαση, το Διοικητικό Συμβούλιο της Super League έλαβε, μεταξύ άλλων, τις ακόλουθες αποφάσεις:

1/ Αποφάσισε να εμείνει στην ψηφισθείσα προκήρυξη (δηλαδή στον υποβιβασμό τριών ομάδων μόνο-χωρίς διεξαγωγή μπαράζ) και σε περίπτωση που αυτό δε γίνει δεκτό από την ΕΠΟ τότε θα επανεξετάσει τη θέση του συνολικά ως προς το ζήτημα της αναδιάρθρωσης των κατηγοριών.

2/ Εξουσιοδοτήθηκε ο Πρόεδρος της S.L. να καταρτίσει τις ετήσιες οικονομικές καταστάσεις και να συγκαλέσει την ετήσια Γενική Συνέλευση η οποία θα κρίνει επ’αυτών.

3/ Εγκρίθηκε το πρόγραμμα 7ης-11ης αγωνιστικής το οποίο θα αναρτηθεί εντός των προσεχών ημερών προκειμένου να εξετασθεί η δυνατότητα ικανοποίησης σχετικών αιτημάτων.

4/ Το αίτημα της ΠΑΕ Άρης για τον ορισμό ξένων διαιτητών θα διαβιβαστεί στην ΚΕΔ.»

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Κλείνει η ΛΑΡΚΟ, διακόπτεται η μισθοδοσία των εργαζομένων - Το σχέδιο της κυβέρνησης
Τι προβλέπεται σε απόφαση από τα υπουργεία Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών, Περιβάλλοντος και Ενέργειας και Εργασίας
Κλείνει η ΛΑΡΚΟ, διακόπτεται η μισθοδοσία των εργαζομένων - Το σχέδιο της κυβέρνησης